Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da film RESPECT od 9. septembra stiže na repertoare naših bioskopa.

Biografska drama, u kojoj glavnu ulogu tumači fenomenalna Dženifer Hadson, prikazaće vam uspon kraljice Arete Frenklin i njenu neverovatnu životnu priču koja će vas duboko dirnuti. Ne propustite da doživite ovo sjajno filmsko ostvarenje na velikom platnu vašeg omiljenog bioskopa.

Premijera filma RESPECT održaće se u Kombank Dvorani 8. septembra, u 20 časova, a pre same projekcije filma, biće održan mini koncert  soul, jazz, fank pevačice i muzičarke Bojane Stamenov, koja je ponela laskavu titulu 10. mesta na Evroviziji 2015, a koja će zajedno sa svojim bendom prirediti veče za pamćenje pevajući hitove čuvene soul dive.

Simbolično, u odeći toga doba koje će nas vratiti u vesele 60., 70. i 80 godine i video bim na kom će se nizati arhivski snimci Frenklinove, muzičkim i stilskim vremeplovom posetioci će se vratiti u doba kada je živela i radila pevačica vrhunskih vokalnih sposobnosti, koja je prošla trnovit put u građenju svoje karijere.

Bojana Stamenov koja će imati čast da peva neke od hitova iz bogatog opusa Arete i na najbolji način nas uvesti u divan film koji potom sledi.

Karte za ovo nezaboravno iskustvo nalaze se u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Kombank Dvorane.