Pre svega, srećan vam super mlad Mesec, to jest, početak novog ciklusa!

Svež početak ovog Super Mladog Meseca u Blizancima, 25. maja, je super osnaživanje, super magija i super kreativnost, i to je sve velika odskočna daska za leto ispunjeno ljubavlju i izobiljem.

U čemu je fora sa mladim Mesecom?

Svaki mlad Mesec označava početak novog mesečnog ciklusa.

U vazdušnom znaku Blizanaca, ovaj mladi Mesec u fokus stavlja sve što ima veze sa ljubavlju prema sebi na dubokom nivou, obnavljanjem energije, osnaživanjem svog života, kao i razvijanjem ideja i planova za ostatak godine.

Osim toga, kako je ovo Super mlad Mesec, doza energije novog početka i rekalibracije koju dobijamo je dosta intenzivnija no inače. Na vama je samo da je usmerite u pravcu u kom želite da se razvijate.

Razmišljajte o neslućenim mogućnostima! Ovo je pravi trenutak za brainstorming.

Razmišljajte o tome na kojii način možete da proširite svoj stvaralački život i okrenite se ostvarenju svojih snova koji su veći i od vas samih. Kako biste mogli da rešite postojeće probleme i prevaziđete blokade koje vas sputavaju da idete napred?

Neka bude zabavno!

Sedite za sto sa gomilom markera ili olovkama u rukama i zaronite u ideje za razvijanje bilo koje oblasti života u kojoj želite da prosperirate, stavljajte na spisak sve što vam padne na pamet, istražujte, kreirajte, širite, razvijajte ideje. Pročitajte naglas, zaokružite omiljene i fokusirajte se dalje na njih razvijajući ih.

Nemojte samo da pravite džinovski spisak želja jer se ne radi o slanju pisma Deda Mrazu.

Zapravo, fora je u tome da napravite akcioni plan za realizaciju omiljenih ideja do kojih ste došli. Ovde su ključni praktični planovi. Šta je to što zaista želite da se ostvari u vašem životu? Koje konkretno ideje hoćete da oživite?

Sva saznanja koja možete da prikupite, do kojih možete da dođete, bilo kakve pripreme koje je potrebno da uradite i iskustvo koje može da vam pomogne da biste ostvarili svoju genijalnu ideju stavite na jedno mesto. Kao u ruletu, ovog puta igrate na broj, ne rasipate energiju na sitne dobitke, idete na onaj najkrupniji. Iskopajte sve neophodne detalje i razjasnite jasno specifičnosti. Ispirativno planiranje i nadahnute akcije pretvaraju život u mnogo veće, lepše i bezgranično umetničko delo.

Otvorite vrata za nove ideje koje želite da razvijate.

Čišćenje životnog prostora (da, čišćenje kuće, stana u kom živite, sa metlom u rukama) postavlja ton za novi početak. Možete da okadite kuću spaljenom žalfijom, o čemu smo pisali u članku o ritualima čišćenja prostora za pun Mesec.

Posvetite se razvijanju ljubavi prema sebi i brizi o svom biću na dublji način.

Lična moć počinje osećajem da si sjajna osoba. Neki stručnjaci smatraju da je mesec koji počinje super mladim Mesecom u celosti posvećen isceljenju, sopstvene duše, pre svega.

Razmislite o tome šta biste mogli da uradite da biste sebe voleli više. Zdrava ishrana? Vitamini? Sokovi? Šetnja? Fitness? Provodite više vremena sami? Ili u društvu? Kućni spa? Više provoda? Šta god da mislite da vam je potrebno da biste osnažili ljubav prema sebi, radite to svakodnevno, i to, u velikom stilu.

Vežbajte svoju istinu, ono što zaista jeste.

Ako ste do sada radili i živeli po tuđim pravilima, živeli tuđe snove, verovali u nečija druga verovanja i verziju istine jer istina nije samo jedna, sada je pravi trenutak da se izdignete iznad stvari koje vas vuku nadole i odvlače od usklađenosti sa svojom suštinom, vašim vrednostima i verzijom istine.

Odlučite kako se osećate s tim u vezi, formirajte svoje mišljenje i stavove, koristite svoju intuiciju i donosite svoje odluke.

Ako se ne osećate prijatno, verovatno da nešto nije u redu, ne radite kako treba, kako je dobro za vas.

Ako se osećate dobro, velike su šanse da ste na pravom putu.

Ako niste verovali svojim instinktima duže vreme, može da se desi da je potrebno malo da vežbate da biste uspeli da ispratite svoje osećaje na pravi način i u pravom trenutku. Jer i za to je potrebna praksa. Pravite male korake, kao beba kad uči da hoda, donosite male odluke, oprezno se krećite. Nemojte odmah da skačete sa stene u duboko more na osnovu osećaja koji imate. Već korak po korak. I pratite kako vam se instinkti razvijaju, pa se dalje vladajte u skladu sa njima, sve više se oslanjajući na nih. Videćete vremenom koliko će to da osnaži vaše biće i doprinese jačem samopozdanju i većoj sigurnosti u sebe.

Mladi Mesec tiče se afirmacije istine koju nosite u sebi, odnosno, sopstvenih vrednosti, snova, ideja, radi uspostavljanja balansa u vašem životu, sa velikom dozom samopouzdanja, tako da sve što vas čini snažnim i jakim neka bude vaš prioritet, sada i uvek.

Uživajte u energiji mladog Meseca i neka vam je divan mesec koji je pred nama.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.