Danas je super mlad Mesec na 02deg47 Raka!

Mlad Mesec je vreme za kreiranje vizija, postavljanje novih ciljeva i namera. Predstavlja početak novog ciklusa, sa fokusom na pozitivne namere, sa svesnošću o ljubavi. To je stvaranje polja delovanja za ostvarenje snova o kojima ste snivali. Uđite sveži i pozitivni u novi ciklus!

Photo by Pawel Nolbert on Unsplash

Srećno vam novo leto i super mlad Mesec!

Današnji super mlad Mesec koji obasjava pozitivnom energijom dane koji su pred nama pada u znak Raka. S tim u skladu, otvara se sve što je u vezi s ljubavlju, osećanjima i domom.

Nego, znate li šta je glavna vest?! Već smo pregurali celu prvu polovinu godine. Vreme je da se osvrnemo i proslavimo sve naše lične trijumfe i postignuća, sve što se do sada zbilo u 2017. godini, a potom i da pogledamo napred sa obnovljenom energijom u snove koji se odvijaju pred nama.

Da li ste svesni da neki od najboljih trenutaka vaših života tek treba da se dogode?!

Dakle, pozdravimo dolazak novih, nezaboravnih trenutaka u našim životima!

Vreme je da proširimo magnetno polje ljubavi u našim životima i otvorimo polje za ostvarenje snova o kojima sanjamo, baš u ovom trenutku super mladog Meseca u Raku.

Photo by Syd Sujuaan on Unsplash

Pročistite svoj dom tako da se u njemu oseti ljubav. Iako je čišćenje kuće uvek odlična ideja, radi protoka sveže energije, a sagorevanje žalfije jedan od najboljih načina za to, hajde da podignemo stvari na viši nivo tako što ćemo dok čistimo i pročišćavamo za cilj postaviti nameru da naš dom bude ispunjen ljubavlju koja privlači izobilje.

Neka vam srce bude širom otvoreno!

Budite zaljubljeni svakog dana i pustite tu energiju da ispuni sve što radite. Dr Dejvid Hokins došao je do zaključka, na osnovu emocionalno energetskih eksperimenata koje je sprovodio na milionima ljudi, da energija osobe koja oseća ljubav može da podigne emocije 750.000 ljudi. Ljubav je super moć!

Napravite listu ljubavi ili je izgovorite naglas!

Koga i šta istinski volite? Nastavite da pišete ili pričate o toj ljubavi dok ne osetite kako se vaše srce otvara i sve više širi s ljubavlju.

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Ljubav prema sebi je vitalna životna snaga!

Neka prostor vašeg doma odražava koliko volite sebe. Takođe, hrana koju imate u frižideru, boje koje volite i nosite, umetnost koja je oko vas, vaša omiljena muzika koju slušate. Neka vaše ogledalo postane sve ono što vi volite.

Fokusirajte se na kuću!

Šta čini da se kod kuće osećate kao dete? Umetničke rukotvorine? Stvari koje radite? Igranje ispred kuće sa prijateljima? Unesite u kuću više od onoga što vas podseća na topli dom i stvara osećaj tople, domaće atmosfere u domu, baš kao kad ste bili dete.

Photo by Jonatan Pie on Unsplash

Snivajte još veće snove!

Kladim se da ste kao dete svima pričali da ćete da postanete astronaut ili umetnik svetskog glasa, ali kako ste odrastali, sve više ste smatrali da su vaši snovi nerealni, tako da ste se na kraju zadovoljili nečim drugim, mnogo manjim ostvarenjima.

Zadovoljavanje postojećim sledom stvari spušta lestvicu energetskog nivoa naniže. To čini da ograničenja koja sami sebi postavljamo osećamo kao stvarna. Sada je vreme da se vratimo na te istinske, visoke, uzbudljive životne ciljeve. Da, da, da!

Napišite listu svojih želja mladog Meseca na kojoj će se naći sve ono što želite da kreirate, a da je tako veliko i smelo, bez ograničenja koja osećate, kao da se pretvarate u zvezdu na nebu dok pišete.

Photo by Andrik Langfield-Petrides on Unsplash

Napravite premeštaj u svom domu tako da podržite ostvarenje tih velikih snova!

Postoji toliko feng šui načina koji mogu da vam pomognu da podržite ostvarenje svojih snova. Ne pitajte kako i šta, ne čekajte da vam se sve servira, just Google! Nađite svoj put. Prokrčite ga sami, sve do ostvarenja cilja. Sama si kreatorka svog životnog puta, onoga što se narodski naziva sudbinom, jer sudbina je tvoj karakter.

Bar jednu stvar uradite danas!

Bar jednu novinu unesite u svoj dom za koju osećate da će doprineti promeni na bolje i ostvarenju željenog cilja. Ako nameravate da od danas svakodnevno idete u šetnju, stavite patike na vidno mesto pored ulaznih vrata. Ako nameravate da počnete da meditirate, rasporedite nekoliko udobnih jastuka na podu sobe ili namestite fotelju za meditaciju, ispred nje sveću, pripremite adekvatnu muzičku listu uz koju će vam biti prijatno da utišate svoj um i uđete lakše u tišinu.

Photo by Kait Loggins on Unsplash

Podesite stvari tako da vam se više dopada vaš životni prostor!

Sanjajte veće snove i volite više! Pre svega, sebe, ostalo neka se samo prelije na druge. Toliko toga tek je pred vama, toliko uzbudljivih dešavanja tek čeka na vas! Na vama je samo da napravite jedan, prvi korak. Da svemir zna na koju stranu da pogura stvari da bi se vaši snovi ostvarili.

Želimo vam predivno i očaravajuće leto!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.