Ubi vas noćni život? Ili previše serija sa torenta i online sajtova?

Ne brinite jer postoji beauty trik koji može da vam pomogne da sakrijete umor u očima, bez po muke. Eye lighting tehnika šminkanja očiju je, u principu, strobing za oči. A strobing već znamo šta je. To smo apsolvirali još prošle sezone.

Jednostavno objašnjeno, eye lighting je ključ za pokrivanje tragova neprospavanih noći koji vaše oči odaju.

U suštini, trik je da se istaknu (ili strobuje) unutrašnji uglovi očiju, čime ćete posvetliti svaki trag tame koji je ostao u vašim očima kao recidiv neprospavane noći.

Eye lighting nije nužno nova tehnika. Šminkeri se na nju oslanjaju godinama kako bi naglasili izgled očiju. Ali u toku poslednjih nedelja primećujemo ozbiljan porast primenjivanja ove tehnike, od Instagrama do crvenih tepiha. Odjednom, niko ne izlazi na ulicu bez osvetljenih unutrašnjih uglova očiju. Pa što bismo mi?!

Najbolji način da razvedrite svoj pogled je da nanesete nekoliko slojeva intenzivnog sjaja u unutrašnje uglove očiju i u liniji ispod obrva da biste postigli blistav i prozračan izgled očiju.

Počnite sa hidratantnom kremom za oči. Tonirana krema ne samo da trenutno posvetljuje oči već ima i umirujuće dejstvo koje minimalizuje postojanje kesa oko očiju i upalih podočnjaka.

Potom, prekrijte bilo kakve tamne mrlje nanošenjem blistavog korektora vlažnim beauty blenderom.

Na kraju, posvetlite svoje oči nanošenjem svetlucavog sjaja tankom četkicom u uglove svojih očiju i ispod obrva.

WOW!!! @monika_mua @shophudabeauty lashes in Lana ???

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Gorgeous @babsbeauty_ shining star lashes ❤️❤️❤️ ___ #vegasnaylashes #vegas_nay

A post shared by Naomi Giannopoulos (@vegas_nay) on

https://www.instagram.com/p/BD_foI7vtDd/?taken-by=vegas_nay