Fanovi mogu da odahnu, lik Samante Džons neće umreti od Covida, već će biti preseljen u London. Ipak, kreatori serije ne isključuju povratak u veliko stilu.

Ako jedva čekate decembar, ne zbog praznika, već zbog novog Seks i grada, niste sami.

Napomena: Članak sadrži spojlere!

I dok već imamo mnogo informacija o tome šta će se desiti u 10 epizoda pod nazivom And Just Like That… , još uvek ima mnogo pitanja koja ostaju bez odgovora.

Na primer: Da li su Keri i Big još uvek zajedno? Da li je Keri još uvek uspešna spisateljica? Ali iznad svega: šta se desilo sa Samantom?

Posle mnogo spekulacija, potvrđeno je da Kim Ketrol, zvana Samanta Džons, nije učestvovala u snimanju novog serijala Seks i grad.

U starom intervjuu iz 2017, Kim Cattrall je odbacila svoj povratak franšizi rekavši: „Ne radi se o tome da želim više novca. Ne radi se o tome da želim više scena. Nije ništa od toga. To je jasna odluka, odluka doneta razmišljajući o tome šta je najbolje za mene u životu: da završim jedno poglavlje i počnem drugo.

Nakon zvanične potvrde da nećemo videti lik Samante Džons u novoj seriji, internet je proključao i fanovi su pokušavali da spekulišu kako bi kreatori emisije objasnili njeno odsustvo.

Dok su neki bili zabrinuti da bi njen lik mogao umreti (verovatno zbog Covida), čini se da serija ima adekvatniju alternativu na umu, što takođe ostavlja otvorena vrata za Samantin eventualni povratak…

Šta će se dogoditi sa Samantom Džons u serijalu And Just Like That…?

Insajderski izvor u seriji je navodno rekao za Dejli mejl:

„Nismo mogli da dozvolimo Samanti da živi u Njujorku i da druge žene, Keri, Šarlot i Miranda, ne komuniciraju sa njom. To jednostavno ne bi imalo smisla.’’

„Poslati je u Los Anđeles nije bila opcija jer smo to već uradili u prvom filmu. Dakle, preseljenje njenog lika u London bio je zaista savršen način da se održi u životu i objasni njeno odsustvo.’’

Izvor je objasnio da će gledaocima nekako biti rečeno da je Samanta dobro i da ima uspeha u Engleskoj, iako se posvađala sa Keri.

U stvari, u novim epizodama će se otkriti da su se Keri i Samanta posvađale i razišle nakon što je Keri otpustila Samantu kao publicistu.

“Oni će na neki način održavati situaciju aktuelnom – otkrio je izvor – jer je, očigledno, kao što znamo, u stvarnom životu zapravo došlo do svađe između dve glumice”.

Ipak, čini se da su kreatori serije optimisti da Kim Ketrol može da se vrati u drugu sezonu And Just Like That serijala:

“Keri je ta koja je imala najteže trenutke bez Samante i na kraju And Just Like That… videćemo Keri kako deli maslinovu grančicu i pokušava da se ponovo poveže sa svojom prijateljicom.”

Izvor je nastavio: „Polažemo velike nade da će se, kada počnemo da snimamo drugu sezonu, Kim ponovo pridružiti seriji i da će Samanta Džons moći da se trijumfalno vrati u Veliku jabuku.

„Želimo Kim nazad. Nedostajala nam je na snimanju. Svi razumemo njenu tačku gledišta, ali zaista želimo da se vrati u narednim sezonama.