Trči za svoj život!

Prema astrologiji, pojedini znakovi zodijaka teže žive u ljubavi od drugih… Među njima je svakako Škorpija na vrhu liste.

Škorpija, najteži astrološki znak u ljubavi

Škorpija je vodeni znak, kojim vlada planeta Pluton. Stoga ga karakteriše velika emocionalna dubina, snažna strast i velika osetljivost. Osobine karaktera koje mogu biti i snaga i slabost u ljubavi!

S jedne strane, Škorpija je sposobna za veliku dubinu ljubavi i posvećenosti. Spreman je na sve za svoju drugu polovinu i sposoban je da mu ponudi intenzivnu i strastvenu ljubav.

Ali s druge strane, Škorpija može biti veoma posesivna i ljubomorna. Mora da se uveri u osećanja svog partnera i ponekad može biti veoma osetljiv. Da ne pominjem, on sa velikim poteškoćama oprašta izdaje i povrede, što ništa ne kvari.

Technology photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto Rawpixel, Freepik.com

Nekoliko saveta za pripitomljavanje Škorpije

Znaci koji su najkompatibilniji sa Škorpijom su oni koji su u stanju da razumeju njihovu emocionalnu dubinu i veliku osetljivost. Vodeni znaci, kao što su Rak i Ribe, posebno su kompatibilni sa njim.

Takođe, zemaljski znaci poput Bika i Device takođe se mogu dobro upariti sa Škorpijom. Oni donose stabilnost i sigurnost Škorpiji.

Ako ste u vezi sa Škorpijom, takođe je važno da im dosledno pokazujete svoju ljubav i naklonost. Evo nekoliko saveta za život sa Škorpijom:

Budite strpljivi i sa razumevanjem. Treba mu vremena da se otvori i oseti samopouzdanje.

Uvek ostanite verni i posvećeni Škorpiji.

Škorpija mora da oseća da može da računa na vas.

Neka vaša strastvena i senzualna strana govori. To zahteva intenzivnu i strastvenu ljubav.