Samo ljubav ima budućnost, platforma je energetske farmakologije.

Kombinacije eteričnih ulja za radost i ljubav i njihova isceljujuća moć.

essential-oils-1433694_1280Brojna istraživanja, rađena još od Nikole Tesle pa do danas, ispitivala su uticaj različitih spoljnih i unutrašnjih faktora na povećanje, odnosno, smanjenje ljudskih frekvencija.

Dokazano je da su sva bolesna stanja, stres, toksini, haotični stil življenja, određena vrsta hrane i pića i niz negativnih emocija povezani sa smanjenjem nivoa frekvencija što u dužem periodu dovodi do nepovratnog gubitka psihičkog i fizičkog zdravlja.

Dokazana je i ogromna isceljujuća moć vibratornih lekova koji menjaju disfunkcionalne obrasce u ljudskom telu. Pod tim se podrazumevaju supstance iz biljnog carstva, a mnogi istraživači to nazivaju „energetska farmakologija“.

Dejstvo ovih lekova usmereno je na podizanje vibracija ljudskog organizma, što je zapravo rebalansiranje tela i preokretanje životnih procesa u smeru fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duhovnog zdravlja.

scent-1431054_1280Eterična ulja su onaj dar koji nam priroda uvek iznova nudi i njena darežljivost traje vekovima. Priroda nam nikad ne okreće leđa. Čovek se okrenuo od prirode. Zaglavljen u lavirintu života, prepun negativiteta, on je zaboravio da u prirodi ima bezuslovnog, suptilnog i inteligentnog pomagača.

Njihov holizam je suptilan i elegantan. Ona nežno rezoniraju sa energetskim poljem ljudskog tela i pomažu mu da dosegne blagostanje na svim nivoima.

Eterična ulja ’usisavaju’ negativne emocije koje imaju izuzetno niske vibracije i dovode do oslobadjanja duboko zakopane autentične ljubavi i radosti bez kojih zdravlje ne postoji.

A ljubav i radost su dva emocionalna stanja koja poseduju najvišu frekvenciju i koja nas najviše približavaju Bogu.

U našoj praksi, pored kombinacija koje su vezane za konkretne zdravstvene probleme, primenjujemo i kombinacije bukvalno namenjene svakome. To su: energija, antistres, mentalna bistrina i fokusiranje, samopouzdanje, zahvalnost, harmonija i naravno – LJUBAV.

***

Autorka teksta: dr Dobrinka Arbanovski, internista i specijalista kvantne medicine, Holitimed