Samo ljubav ima budućnost, platforma je energetske farmakologije.

Kombinacije eteričnih ulja za radost i ljubav i njihova isceljujuća moć.

essential-oils-1433694_1280Brojna istraživanja, rađena još od Nikole Tesle pa do danas, ispitivala su uticaj različitih spoljnih i unutrašnjih faktora na povećanje, odnosno, smanjenje ljudskih frekvencija.

Dokazano je da su sva bolesna stanja, stres, toksini, haotični stil življenja, određena vrsta hrane i pića i niz negativnih emocija povezani sa smanjenjem nivoa frekvencija što u dužem periodu dovodi do nepovratnog gubitka psihičkog i fizičkog zdravlja.

Dokazana je i ogromna isceljujuća moć vibratornih lekova koji menjaju disfunkcionalne obrasce u ljudskom telu. Pod tim se podrazumevaju supstance iz biljnog carstva, a mnogi istraživači to nazivaju „energetska farmakologija“.

Dejstvo ovih lekova usmereno je na podizanje vibracija ljudskog organizma, što je zapravo rebalansiranje tela i preokretanje životnih procesa u smeru fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duhovnog zdravlja.

scent-1431054_1280Eterična ulja su onaj dar koji nam priroda uvek iznova nudi i njena darežljivost traje vekovima. Priroda nam nikad ne okreće leđa. Čovek se okrenuo od prirode. Zaglavljen u lavirintu života, prepun negativiteta, on je zaboravio da u prirodi ima bezuslovnog, suptilnog i inteligentnog pomagača.

Njihov holizam je suptilan i elegantan. Ona nežno rezoniraju sa energetskim poljem ljudskog tela i pomažu mu da dosegne blagostanje na svim nivoima.

Eterična ulja ’usisavaju’ negativne emocije koje imaju izuzetno niske vibracije i dovode do oslobadjanja duboko zakopane autentične ljubavi i radosti bez kojih zdravlje ne postoji.

A ljubav i radost su dva emocionalna stanja koja poseduju najvišu frekvenciju i koja nas najviše približavaju Bogu.

U našoj praksi, pored kombinacija koje su vezane za konkretne zdravstvene probleme, primenjujemo i kombinacije bukvalno namenjene svakome. To su: energija, antistres, mentalna bistrina i fokusiranje, samopouzdanje, zahvalnost, harmonija i naravno – LJUBAV.

***

Autorka teksta: dr Dobrinka Arbanovski, internista i specijalista kvantne medicine, Holitimed

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.