Dileme više nema! Sve u Univerzumu treperi, vibrira, emituje svoju karakterističnu frekvenciju.

Mi, takođe. Deo smo te sveprisutne pojave. Naše tako čvrsto fizičko telo se u svojoj najintimnijoj suštini sastoji od – energije.

Ona nije dostupna urođenim ljudskim čulima. Sakriven u svakoj našoj ćeliji, taj suptilni frekvencijski ples ostaje neprepoznat i daleko od naše svesti. Ali tajne više nema, dokazano je da je energetska priroda jedan značajni deo ljudskog bića, možda čak najznačajniji.

Photo by Chris Charles on Unsplash

Naučnici su uspeli da izmere frekvencijski opsek ljudskog tela – i zdravog i bolesnog. Zna se da zdravo telo vibrira na višim frekvencijama, a da bolest nastaje kada se frekvencija spusti ispod određenog nivoa.

I zato, telesno zdravlje zahteva podignut nivo vibracija čitavog organizma.

Svakog trenutka, svakodnevno, čitavog života, odigrava se proces emisije određenih frekvencija ljudskog tela.

Može li pojedinac svesno da podesi vlastite vibracije na viši nivou i na taj način aktivno kreira svoje zdravlje i dobar unutrašnji osećaj?

Odgovor je – može. Nisu nam potrebni merni uređaji koji već postoje. Postoje elementarni kriterijumi koji nam pomažu da odredimo koja energija u datom trenutku našeg života preovlađuje.

Photo by Holly Mandarich on Unsplash

Emocije su ti kriterijumi. Već su dobro poznate one koje izazivaju energetski pad, a to su strah, krivica, pohlepa, zavist, depresija, ljutnja, bes, gordost, ogorčenost…). Ali i one na čijim krilima se penjemo u visine frekvencijskog polja koje je ekvivalent zdravlja i razvoja (radost, zahvalnost, empatija, optimizam, kreativnost, ljubav…).

Šta raditi? Kako se naštelovati na visoke vibratorne talase?

Pre svega je potrebna iskrenost pred samim sobom. Priznati, osvestiti koje to negativne emocije gajimo u sebi, priznati da se nalazimo na niskom frekventnom nivou. I ujedno s tim – odlučnost da se oslobodimo njihove ograničavajućeg uticaja.

Na prvi pogled je teško, ali samo na prvi pogled. Treba znati da se energija sve vreme preusmerava i rekonstruiše pa se samim tim možemo brzo naštelovati na željeni talas.

Postoje mnoge tehnike, sistemi vežbi i životne navike čija je suština i usmerenje povećanje frekventnog dijapazona čoveka (ći gong, joga, preoblikovanje mentalne i emocionalne sfere ka pozitivnim mislima i emocijama, meditacija, ishrana, kontakt sa prirodom, druženje sa osobama pozitivne orijentacije…).

Želimo vam da izaberete taj put.

Burst

Svesni smo, međutim, da ubrzan, stresan način življenja vrlo često izbacuje čoveka iz optimalnog frekvencijskog opsega i da je čoveku današnjice preko potreban izvor sa višem frekvencijama kako bi se održao u stanju dobrog zdravlja.

Drugim rečima, u vrlo zahtevnom životnom okruženju potrebne su nam prečice i brza rešenja.

Oni smanjuju teret sve stresnijeg načina življenja, omogućavaju odlučivanje sa pozicije višeg, pozitivnijeg energetskog statusa. Diše se smirenije i dublje, pogled na događaje je svetliji, sve postaje lakše a unutrašnje energetske promene se šire po prirodnim poznatim zakonima i dovode do privlačenja nove lepote u život pojedinca.

Jedan od njih je hidrolat bugarske ruže.

Prirodni eliksir, nosi energiju neprikosnovene kraljice cvetnog carstva – bugarske ruže (rosa damascena). Širi najvišu vibraciju ljubavi i radosti, vibraciju četvrte, srčane čakre. Isceljuje i oplemenjuje. Čisti telo, podmlađuje, topi negativne emocije, vraća nadu. Daruje spoljnom i unutrašnjom lepotom.

Koristi se kombinovano:
• prskanjem po koži
• rastvorom 5 ml u 1,5 l kvalitetne vode koja se popije u toku jednog dana.

Foto Holitimed

Autorka teksta dr Dobrinka Arbanovski, internista i specijalista kvantne medicine, Holitimed