Gošća Opre Vinfri, Dženifer Aniston, govori o svom braku sa Bredom Pitom – Mediji su izmislili venčanje koje je zapravo bilo sasvim drugačije.

Bračni par Dženifer Aniston i Bred Pit učinili su da milioni obožavatelja sanjaju o njihovom braku, pa čak i danas (što traje već 20 godina) uspeva im da budu svakodnevni predmet razgovora i pisanja u medijima.

Razlog je taj što se njihov brak smatrao bajkom, sve vreme trajanja.

Ipak, nikad dalje od stvarnosti, kako otkriva Dženifer Aniston.

«Sve misli o tome da smo Bred i ja bili „zlatni par “daleko su od stvarnosti kakva je bila naša veza»

“Očajnički smo pokušavali da ispunimo očekivanja onoga što nam je rečeno, kako bi naš savršeni život trebalo da bude naslikan.”

Dženifer Aniston: «Istina nije ono što se govori u medijima.»

U intervjuju koji je sa njom radila Opra Vinfri o tome kako su bili pod pritiskom da žive u “savršenom braku”, Dženifer je pojasnila kako su stvari stajale.

“Svet je bio opsednut vašim brakom, a potom i razvodom jer ste predstavljali bračni par na svadbenoj torti: niste mogli da ne uspete, bilo bi to kao naučna potvrda da savršen brak ne postoji”, rekla je Opra.

“I upravo u tome je bio problem”, Dženifer je odgovorila, “Mediji su stvorili izmišljenu sliku, oni to uvek čine: oni pokazuju šta se dešava na crvenom tepihu, a ne šta ljudi doživljavaju dok žive svoj život. Ali u novinama nema ničega stvarnog. Sve je lažno. Vi ste ljudsko biće sa ljudskim iskustvima i jedina razlika između vas i bilo koga drugog na svetu je ta što završite u novinama. Ali vaš privatni život, vaša osećanja, vaše ljubavi, vaši uspesi, vaše patnje, sve – živite sve kao i svi drugi ».

Nakon što su se venčali 2000. godine, Dženifer Aniston i Brad Pit pokušali su da održe svoju vezu u privatnosti i ispune nametnuta očekivanja svetske javnosti.

Nisu uspeli u tome.