Ukoliko želite da vaša zadnjica bude čvrsta, lepo zaobljena i da visoko podignuto stoji sve vreme, bez svesnog stezanja mišića iste, koje vam obično remeti koncentraciju i dovodi do toga da ne znate da l’ ste pošli ili došli u priči i vidi li neko šta to radite dok pokušavate da ostavite utisak na nekog, predlažemo vam da u svoj dnevni režim uvedete čučnjeve.

Najobičnije čučnjeve, koji će u vrlo kratkom vremenskom periodu dovesti vašu zadnjicu u savršen red. Potrebno je da odvojite SAMO DVA MINUTA dnevno da bi vaša zadnjica (p)ostala predmet vašeg ponosa. A za ta DVA MINUTA VEŽBANJA uradićete celih 50 čučnjeva. Da, dobro ste čuli!

Naravno da ne morate odmah početi sa svih 50. Počnite sa 10 i za samo pet dana već ćete uspeti da se naviknete i na čučnjeve i na vašu novu dnevnu rutinu. Za 10 čučnjeva treba vam svega 20 sekundi.

Pročitajte i ovo: Kako se rešiti tenzije u vratu i ramenima?

Pročitajte i ovo: Baštovanstvo je podjednako dobro za vas, kao i odlazak u teretanu

Kod čučnjeva je dobro što možete da ih radite i na poslu. Taman malo da se razmrdate. Aktivirajte i ostale kolege. I njima će dobro doći ovakva vrsta predaha, a dobro će doprineti i vašem timskom duhu.

Pročitajte i ovo: Najbolje vežbe za zatezanje tela

Najbolje od svega je što ćete radeći čučnjeve uspeti da aktivirate i zategnete i druge delove tela, pre svega, stomak i noge. Šta ćete više?!

Pročitajte i ovo: Na koji način vežbe vraćaju sreću u naš život

Stoga, počnite i nemojte da zabušavate. Spuštajte se sve do sedalnog dela stolice. Znam, peče, steže, kida, boli, znojite se ali polako, proći će i to. Imajte postavljeni cilj pred sobom.

Pročitajte i ovo: Voli svoje telo – saveti za ravan stomak

Hajmo, jedan, dva! I tako 50 puta za samo DVA minuta.