Ukoliko želite da vaša zadnjica bude čvrsta, lepo zaobljena i da visoko podignuto stoji sve vreme, bez svesnog stezanja mišića iste, koje vam obično remeti koncentraciju i dovodi do toga da ne znate da l’ ste pošli ili došli u priči i vidi li neko šta to radite dok pokušavate da ostavite utisak na nekog, predlažemo vam da u svoj dnevni režim uvedete čučnjeve.

Najobičnije čučnjeve, koji će u vrlo kratkom vremenskom periodu dovesti vašu zadnjicu u savršen red. Potrebno je da odvojite SAMO DVA MINUTA dnevno da bi vaša zadnjica (p)ostala predmet vašeg ponosa. A za ta DVA MINUTA VEŽBANJA uradićete celih 50 čučnjeva. Da, dobro ste čuli!

Naravno da ne morate odmah početi sa svih 50. Počnite sa 10 i za samo pet dana već ćete uspeti da se naviknete i na čučnjeve i na vašu novu dnevnu rutinu. Za 10 čučnjeva treba vam svega 20 sekundi.

Pročitajte i ovo: Kako se rešiti tenzije u vratu i ramenima?

Pročitajte i ovo: Baštovanstvo je podjednako dobro za vas, kao i odlazak u teretanu

Kod čučnjeva je dobro što možete da ih radite i na poslu. Taman malo da se razmrdate. Aktivirajte i ostale kolege. I njima će dobro doći ovakva vrsta predaha, a dobro će doprineti i vašem timskom duhu.

Pročitajte i ovo: Najbolje vežbe za zatezanje tela

Najbolje od svega je što ćete radeći čučnjeve uspeti da aktivirate i zategnete i druge delove tela, pre svega, stomak i noge. Šta ćete više?!

Pročitajte i ovo: Na koji način vežbe vraćaju sreću u naš život

Stoga, počnite i nemojte da zabušavate. Spuštajte se sve do sedalnog dela stolice. Znam, peče, steže, kida, boli, znojite se ali polako, proći će i to. Imajte postavljeni cilj pred sobom.

Pročitajte i ovo: Voli svoje telo – saveti za ravan stomak

Hajmo, jedan, dva! I tako 50 puta za samo DVA minuta.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.