Nakit je kao sladoled. Uvek ima mesta za još, zar ne?! Svaka žena će vam reći!

Da se ne lažemo, svi bismo mi voleli da nađemo draguljčiće pod novogodišnjom jelkom! Kao poklon namenjen nama, naravno! Bar mali, najmanji paketić bio bi dovoljan, jer poznato je da najvrednije stvari dolaze u malim pakovanjima.

Tiffany & Co, tiffany.it

Dijamanti i plemeniti kamenčići u nakitu samo osvetljavaju put do nas i naših srca, možda i po koje, nekom božićne, a nekom novogodišnje, jelke. Sanjanje ne boli, a Božić i Nova godina su nesumnjivo najbolji trenuci da to učinite, bez ikakvih ograničenja i griže savesti.

Pročitajte i ovo: Gozba za noge – neodoljive cipele za jesen – zimu

Štaviše, ako smo bili naročito dobri i Deda Mraz želi da nas nagradi super fantastičnim poklonom, barem će s krajnjom preciznošću znati šta su naše želje, zar ne?!

Na vrhu ženskih lista želja uvek je nakit. Ne, ne govorimo o običnoj bižuteriji, opet, da se ne lažemo, život je suviše kratak da bismo nosile dosadan nakit, nego o dragom kamenju, dostojnom jedne princeze! Ili bar kraljice – stila.

Pročitajte i ovo: Stilske greške koje čine da izgledamo starije

Dijamanti (da, poznato je svima da su “najbolji prijatelji svake devojke”), ali i rubini, safiri, smaragdi i svo ostalo drago kamenje od koga se izrađuje prstenje, minđuše, ogrlice i narukvice svih oblika i veličina.

Pročitajte i ovo: Najpopularnije boje ruževa za usne za jesen – zimu

U redu, možda će ostati samo san i ove godine, ali zar nisu prelepi?!

Evo sjajnih komada nakita napravljenog od dragog kamenja koji će vas očarati na prvi pogled!

Recarlo,
Pia Mariani, piamariani.com
Messika, messika.com
Marco Bicego, marcobicego.com
Dior, www.dior.com
Fendi, fendi.com
Gucci, gucci.com
Hermes, hermes.com
Louis Vuitton, it.louisvuitton.com
Chanel,
Cartier, cartier.it
Bulgari, bulgari.com