Krajem nedelje, Merkur ulazi u znak Blizanaca.

Nekima će poremetiti planove po pitanju nekih intelektualnih planova, poput učenja, ali ipak ulazi u svoj znak i daće i pozitivne rezultate po pitanju intelektualnih razgovora.

Nikola Žuvela, psihoterapeut i jyotish savetnik

Nekada rezultati mogu biti dvostruki, nekada imate neki dobitak, ali vam se pokvari nešto kod kuće, što morate izmeniti. Dakle, stvari znaju biti dvostruke.

Frojd je tu pojavu po pitanju čovekove psihe nazvao ambivalentnom. Dakle, partnera možete istovremeno voleti, ali i mrziti. U ovom slučaju, neke stvari na intelektualnom planu mogu ići jako dobro, ali u drugima možete imati probleme. Stoga, pokušajte se naviknuti na ovu situaciju, dok je Merkur u znaku Blizanaca, ovaj i sledeći mesec.


Pročitajte i ovo: Doviđenja prošlosti, dobar dan živote


Sunce i Jupiter još uvek daju dobre rezultate po pitanju posla i napretka tj. dobri su za uspinjanje na viši položaj.

Takođe, treba uzeti u obzir i aspekt odnosa koji je usmeren na aspekt strasti koja će dominirati pitanju odnosa. Pitanje ima li u vašoj vezi strasti, biće dominantno. Teško je uvideti da je strast ljubav koja je još uvek u sirovom obliku voljenja projekcija onoga što bi parter trebalo da bude, ali teško je boriti se protiv jednodimenzionalnih projekcija, koliko god se to činilo razumno.

Pročitajte i ovo: Zašto je važno da provodimo vreme sami sa sobom

Strast nije samo strast, strast je povezana i sa uspehom i prihvatanjem od drugih. Ona je gorivo za mase, opijum kojem se ljudi prepuštaju, kako bi dobili pažnju.

Pročitajte i ovo: Kako karmičke navike utiču na ljubavni život

Lako se čovek obračuna sa strašću i pretvori je u pozitivno iskustvo, pogotovo kada je reč o partnerima koji su zreli i znaju ovaj osećaj iskoristiti za poboljšanje veze, ali većina nema taj doseg, pa tako upadaju u zamku strasti i često padnu u neki ponor razočarenja.

Foto: Cristiano Betta

Tako je i sa pohlepom koja je ples po rubu.

Stoga, sve emocije koje posmatramo kroz konstelacije možemo gledati različitim očima. Mnogi idu prema ponoru, a neki to pretvaraju u gorivo za stvaralaštvo. Uvek čovek određuje kako će se ponašati prema datim situacijama poput konstelacija.

Pročitajte i ovo: Da li ja imam pravo na sreću?

Ponedeljak je pod uticajem meditacije i zdravlja. Ipak, ovo sazvežđe zna biti loše ako se okrenete nižim porivima i doneti vam destruktivnost. Odlučite koju stranu ćete izabrati.

Pročitajte i ovo: Kako muškarci manipulišu ženama

Utorak je dan koji donosi jaku ambiciju, pa za one koji ne znaju da kontrolišu svoje porive, ovo nije dobar dan. S druge strane, ovo je dobar dan za praktičnu duhovnost poput joge i meditacije i odabir vlastitog puta.

Sreda je pod uticajem sazvežđa koje može doneti promene ako se za njih odlučite, pogotovo na emocionalnom planu. Ako se odlučite za te promene, potreban vam je duhovni pristup, ako ne, onda možete učiti na teži način. Svakako dobar dan za učenje novih znanja.

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako vaš partner ne želi da se ženi

Četvrtak je dobar za završavanje starih stvari, pogotovo po pitanju emocija. Dobar je dan i za rešavanje emocionalnih pitanja, pogotovo za opraštanje. Takođe, i za putovanja.

Pročitajte i ovo: Ne bole ožiljci koje nosim, bole njihova imena

Petak je dan za novi početak i za nove korake. Takođe, ako imate zdravstvenih problema, ovo je dobar dan za novi početak u pristupu vašem zdravstvenom problemu.

Subota je odličan dan za kreativnost. Po pitanju osećaja, ovaj dan donosi jake strasti. Pokušajte pronaći ravnotežu.

Pročitajte i ovo: Tek kad prođeš proces raspadanje ega, možeš da doživiš ljubav

Nedelja je dan koji donosi jako kritikovanje. Pazite na prejaku kritičnost i oslonite se na razlučivanje. Kritika često dolazi kao rezultat neispunjene želje.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Kako vidimo, nedelja je dobra za nezavisnost i samostalne aktivnosti, ako gledamo kretanje Meseca i male korake, dok nam veće konstelacije još uvek govore da moramo biti pažljiviji zbog prisutne kombinacije Saturna, Ketua, Rahua i Marsa.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.