Saturn i Ketu su zajedno i sada je bitno videti da se neki događaji u vama ne mogu posmatrati kroz nešto što vam se dogodilo u prošlosti, nego dolaze iz dubina naše duše i pripadaju kolektivnim, potisnutim sadržajima koji sada izlaze na videlo.

Pošto se ovaj tranzit događa u Strelcu, radi se o dharmi i delovanju protiv dharme ili prirodnog zakona. Ipak, istovremeno se događa i tzv. Gandanta koju stvara Jupiter i koji krajem nedelje ulazi u znak Strelca.

Nikola Žuvela, psihoterapeut i jyotish savetnik

Ovaj prelaz iz vode u vatru donosi snažnu želju za duhovnošću, te spomenuti aspekt Saturna i Ketua smanjuje njihovo delovanje u kojem će neke stvari iz naše okoline odrezati.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

To su događaji koji su izuzetno moćni i kratki, a posle samo vršimo reakciju na te događaje i o njima pričamo godinama, poput zadnje krize 2008. godine koju je ovaj tranzit izazvao.

Pročitajte i ovo: Tek kad prođeš proces raspadanje ega, možeš da doživiš ljubav

Jupiter će nam na kratko biti od pomoći i što je dobro, dati nam duhovni podsticaj, što znači da nećemo biti kao guske u magli, već će se nekako nametnuti razlog zašto nam se događaju neki događaji upravo sada.

Foto Azrul Aziz

Većini ljudi koji osećaju ovaj tranzit Saturna i Ketua, događaju se određene neugodnosti, neke misli i osećaji koji su dublji i za koje nema nekakvog razloga zašto se dešavaju. Neka promena u poslovnom aspektu, što će sigurno osećati cele godine. Dakle, promene na poslu će se događati, što je u jednu ruku dobro jer se neke stvari iz prošlosti čiste.

Pročitajte i ovo: Kolor terapija – obojite svoj život haljinama u živopisnim bojama

U ljubavnom aspektu Venera i Retrogradni Merkur donose situacije iz prošlosti koje nisu iskomunicirane sa partnerom. Razgovori koji se nisu dobro završili sada se mogu ponovo vraćati.

Pročitajte i ovo: Najveći izbor sandala sa visokim potpeticama

S druge strane, pazite i na manipulativnost, te materijalizam u vezama. Venera se može pokazivati kao slobodna i nezavisna u sadašnjem položaju, ali Rahu i Merkur koji ju pritiskaju mogu doneti flert i ekscentričnost koja nema veze sa slobodom i nezavisnošću.

Stoga, svaki put kada se pogledate u ogledalo svoje savesti, možete videti koliko se puno toga dešava u ljubavnom odnosu.

Pročitajte i ovo: Započnite leto u sandalama sa punom petom – najosporavanijem, a najudobnijem modelu obuće

Ponedeljak je dan za psihologiju i istraživanje emocija, te za prijateljstva. Pazite na ljubomoru.

Utorak je dan koji donosi jak aspekt moći, loš je za razgovor i sagovornici se slabije čuju.

Pročitajte i ovo: Da li je zavisnost odgovor na traumu? Najviše nas boli ono što nismo mogli da promenimo!

Sreda je dobar dan za psihologiju, ali momentalno može biti jako težak. Izbegavajte odluke i pokušajte da budete trezveni.

Četvrtak je dobar dan za komunikaciju, ali ona će biti teža zbog ostalih tranzita, pa će vam trebati dodatna snaga da te razgovore privedete kraju.

Daryn Bartlett

Petak isto tako nije dan za odluke, pa ih izbegavajte. Ostavite sebi ovaj dan za neke lakše radnje i izbegavajte sve važno.

Pročitajte i ovo: Modni svet poludeo za suknjama od teksasa

Subota je puno lakša i odlična je za znanje, prijateljstvo i učenje.

Nedelja je dan koji je slabiji za odnose, ali je dobar za kreativnost, umetnost i ples, ali donosi jaku ambicioznost.

Pročitajte i ovo: Bele tašne na vrhu liste najpoželjnijih modnih komada za proleće – leto

Kako vidimo, ova nedelja je izazovna. Postavite se prema izazovima tako da ih razumete kao deo svoje prirode, a ne kao spoljne događaje u kojima izigravate svetost i mislite da sa njima nemate veze. Ono što je spolja, odraz je onoga što je iznutra.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.