Ove nedelje nemamo velikih tranzita, ali, kako sam rekao, prethodna nedelja je bila mnogo nemirnija jer su konstelacije Saturna, Ketua i Marsa izvukle mnoge podsvesne programe ljutnji ili rušenja darmičkih zakona ili zakona kojima smo sebe kažnjavali u prošlosti i sada su izašle kolektivne projekcije.

Obično se manifestacija događa kroz kratke oštre događaje, a reakcija na njih je duga, odnosno, tako deluje ova kombinacija.

Nikola Žuvela, psihoterapeut i jyotish savetnik

U odnosima se može pojačati razmišljanje o odnosima, kao želja za strašću. Podsvesno ovaj položaj nosi želju za vođenom ljubavlju. To je želja da odnos bude takav da se sa partnerom možemo pohvaliti, a obično su to veze koje ne traju dugo.

Pročitajte i ovo: Žene se zaljubljuju u junake, a muškarci u sfinge

Stoga, spomenuta strast može brzo da izgori jer je postavljena na pogrešnim nogama. Ovaj tranzit upravo donosi najsnažniju projekciju zaljubljenosti.

Photo by Cosmic Timetraveler on Unsplash

Ponedeljak – Jedino napuštanje starog donosi promenu

Ovaj dan ima mnogo mirniju energiju i nosi u sebi pomirenje, koje može naići jedino ako oprostimo, napustimo stara stajališta i krenemo dalje. Današnji dan je jedan završetak, kraj jednog razdoblja, što znači da ovaj dan služi za nadilaženje. Iako vam je svega u ovom trenutku dosta, ne odustajte od onoga što vam je bitno.

Pročitajte i ovo: Zašto zaljubljenost danas više nema vrednost kao nekada?

Nas tera napred samo taj smisao. Kad ga nema, kao i ova civilizacija, tonemo u duboku dekadenciju. Ako želite da promenite sadašnju situaciju, o čemu govori ovaj dan, idite onim putem kojim niko ne ide jer ćete tako ostaviti trag. Dan je dobar za putovanja.

Utorak dobar za nove početke.

Sreda je dobra za kreativnost, a četvrtak za odluke. Petak je dobar za odnose, kao i subota, dok je nedelja dobra za poslove, ali ne iza odnose.

Pročitajte i ovo: Kada je veza kao droga

Kako vidimo, nedelja donosi dosta strasti, dobra je za odluke, ali spomenuti tranzit još uvek donosi nemir.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.