Ovu nedelju obeležiće tri tranzita.

Venera je tokom vikenda ušla u znak Ovna i pravi sa Merkurom i u početku sa Suncem, zanimljiviju situaciju za odnose jer Venera u Ribama nije toliko privlačna.

Nikola Žuvela, psihoterapeut i jyotish savetnik

Venera se bavi ljubavlju i saosećanjem, dok se Venera sa Merkurom bavi flertom i zaljubljivanjem, a sa Suncem stvara i želju da se ljubav veže uz sigurnost.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Ipak, Sunce tokom nedelje ulazi u znak Bika, gde se ne oseća toliko dobro. Može pojačati želju za stabilnošću, ali i materijalizam. Ipak, pravi jedan jako dobar aspekt jer stvara odnos sa Jupiterom, dok lošu situaciju koju imamo sa Rahuom, Marsom, Saturnom i Ketuom, gde su četiri malefika u međusobnim odnosima i stvaraju svakome pritisak u onim kućama u kojima vam se nalazi, ova kombinacija smanjuje.

Pročitajte i ovo: Najpoželjniha tašna sezone – Valentino VRING tašna

Sunce je Sopstvo ili atman, a Jupiter je učitelj. Dakle, upućivanje na duhovno, pored asketske kombinacije Ketua i Saturna, može vam pomoći da kroz ovu dimenziju života pronađete neke odgovore.

Sve loše konstelacije vode nas natrag prema nutrini, odnosno svaka konstelacija koja donosi problem, u stvari, nas iscjeljuje.

Pročitajte i ovo: Zbogom bikini – najtraženiji kupaći kostimi ove sezone su jednodelni!

U materijalnom pogledu, ova kombinacija je dobra za poslovni uspon i uspeh koji vam može pomoći da sadašnji posao sagledate iz neke druge perspektive i pokušate videti koje su dobre opcije za vas.

Pročitajte i ovo: Kako propustljiva creva utiču na razvoj autoimunih bolesti

Ako se vratimo na Veneru u Ovnu, ona u ljubavi traži strast i dokazivanje, a takav intenzitet svaku osobu potroši i ubrzo se ljudi zasite takvog odnosa. Partner vam nakon nekog vremena dosadi i onda tražite nova uzbuđenja. Budite svesni ove situacije jer ono što, u stvari, tražite u odnosu jeste želja da se oslonite na drugu stranu i da vas ona ispuni.

Naravno da nas niko ne može ispuniti ako sami nismo ispunjeni, a onda se sa ovom Venerom događa dosta odnosa i nemogućnosti da se osoba skrasi.

Pročitajte i ovo: Krit – najveće grčko ostrvo na kome je vreme stalo

Duhovna dimenzija ovde pomaže da čovek vrednosti potraži u sebi, a onda može pronaći osobu koja gaji iste vrednosti. Ovako se traži strast, a ispod je, u stvari, želja da nam neko drugi da vrednosti i ciljeve, što je projekcija i nemogućnost da se uopšte voli druga osoba.

Pročitajte i ovo: Turska – let balonom iznad božanstvene Kapadokije

Potreba za flertom je nedostatak vrednosti, ciljeva i smisla, te potreba i projekcija u kojoj nekom drugom partneru dajemo svemoć spasenja koja se brzo istopi.

Ponedeljak je odličan dan za odnose, ali ne preterujte sa obećanjima koja dajete partneru ako ih ne možete ispuniti.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Utorak je odličan dan za zrele odnose, ali je odličan i za poslovne prilike.

Sreda je dan ambicije, ali i lukavosti, pazite da vas neko ne nasamari.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Četvrtak je pod uticajem sazvežđa koje nas upućuje na to da svaki posao koji radimo zavisi od naših veština, a ne od sreće na tržištu rada.

Pročitajte i ovo: Život ste dali firmi u kojoj radite, a ona vas je odbacila kao staru krpu

Petak je dan koji donosi želju za pravdom. Velika želja za pravednošću i željom da se ona manifestuje i u našoj okolini je nedostatak pravde u sebi. Recimo, koliko se, u stvari, brinemo za one kojima je pomoć potrebna, a koliko se borimo za bolji materijalni status? Naši ciljevi otkrivaju naše stvarne namere.

Pročitajte i ovo: Zašto se žalimo, čak i kada nam dobro ide

Subota je dan koji donosi želju za materijalnim i za uspehom. Pazite da pritom ne budete agresivni u tom traženju, što ovaj dan isto tako donosi.

Pročitajte i ovo: Perfekcionizam – glad za prihvaćenošću i ljubavlju

Nedelja je dan koji je dobar za prijateljstva U emotivnom aspektu izbegavajte loše teme.

Kako vidimo, ova nedelja je dobra što se tiče malih pomaka, kao i u poslovnom segmentu. Ipak, ostale konstelacije nam govore da i dalje treba biti oprezan.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.