Napomena: Imajte na umu da se Đotiš – vedska astrologija umnogome razlikuje od Zapadne astrologije, koja je nama najpoznatija i po kojoj se najčešće ravnamo. Takođe, razliku čine i položaji i tranziti planeta.

Ove nedelje Merkur ulazi u znak Vodolije, što će poboljšati komunikaciju, ali će i dalje postojati problemi u komunikaciji zbog Retrogradnosti.

Sunce ulazi u znak Ribe krajem nedelje, što će nam doneti lakši uticaj voljnog izražavanja emocija. Vodolija će Merkuru dati mogućnost da informacije koje dobijate proverite nekoliko puta i da ne nasedate na poverenje koje on izaziva u Ribama, bez da proverite koliko je ponuđeno dobro za vas.

Nikola Žuvela, psihoterapeut i jyotish savetnik

Ovaj položaj je dobar za prijateljstva i druženja. Sunce se ne snalazi dobro u znaku Vodolije jer Saturn koči njegovu voljnost i snagu za pokretanjem.

Pročitajte i ovo: Andrija&Anđelka – šta nam poručuju i čemu (ne)treba da nas nauče

Kada se u petak nađe u Ribama, kod svog prijatelja Jupitera, dobiće snagu u poslovnim aktivnostima i napretku u karijeri. Jasno, ovo je pozicija koja je dobra i za kreativnost.

Pročitajte i ovo: Obrazac žrtve kao beg od ljubavi

Na duže vreme dolazi nam Ketu ili Južni Mesečev čvor, koji će sa Saturnom deset meseci stvarati probleme u pogledu posla, ali i na finansijskim tržištima, te će stvarati nesigurnost u svetu. Već sada je ispod jednog stepena i počeo je da deluje, tako da možemo da osetimo prve znake njegovog delovanja.

Saturn i Ketu su poslednji put bili zajedno kada se dogodila finansijska kriza 2008. godine.

Pročitajte i ovo: Sudbina Petra Pana i njegovih izabranica – drugi deo

Ne zaboravimo, Strelac je nosilac dharme ili prirodnog zakona, a ova kombinacija okreće leđa dharmi ili prirodnom zakonu koji će biti ugrožen, pa je za sve ljude dobro da vide koliko će jako biti nepoverenje u sebe i kako će sumnja biti jaka među ljudima.

Pročitajte i ovo: Veliki Getsbi ljubav ili beg u tragičnu ljubav

Jasno, sve zavisi od individualnog rada svakog pojedinca i uvek se na kraju svodi na ličnu odgovornost, ali ona ne može da postoji ako ne postoji praksa ponaosob.

Pročitajte i ovo: Sudbina Petra Pana i njegovih izabranica I deo

U ljubavnom aspektu još uvek su jaki prošli odnosi koji mogu stvarati iskrivljeno zaključivanje u vašem dosadašnjem odnosu. Hladna osećanja mogu da budu prisutna, pa bi bilo dobro da unesete u svoje odnose toplinu i osećanja jer oni bi vam mogli nedostajati.

Vrlo lako ova kombinacija donese hladnoću stvarnosti života i sumnju u osećanja, pa bi na to trebalo obratiti pažnju.

Pročitajte i ovo: Ne bole ožiljci koje nosim, bole njihova imena

Ponedjeljkom vlada sazvežđe strasti i umetnosti, te kreativnosti. Eros je deo našeg psihičkog sistema, tako da je bitno znati kako se odnositi prema strasti, a da je ne potiskujemo.

Pročitajte i ovo: Vitamin D smanjuje rizik od oboljevanja od svih vrsta karcinoma

Utorak je dobar dan za izgovaranje istine na nežan način i razlučivanje. Pokušajte razlučivati i manje kritikovati.

Pročitajte i ovo: Šta je keto dijeta i kako funkcioniše

Sreda je dan odnosa. Sazvežđe današnjeg dana vodi nas prema partnerstvu. U nižem obliku, ovo sazvežđe naglašava kupovinu nakita, odnosno, kupovanja stvari koje su orijentisane prema ulepšavanju. Mesec se najbolje oseća u današnjem sazvežđu Rohini, a to znači da je ovaj dan odličan za odnose jer ih primarno simbolizuje.

Četvrtak mnogo može jačati nerealna očekivanja u odnosima, ali uopšteno, ovo jeste dan za odnose, kao i za želju za lutanjem.

Petak daje odlične aspekte za komunikaciju. Okrenite se aktivnostima koje traže male korake. Ovaj dan daje jak aspekt za odnose, kao i za poslovno delovanje i dogovore.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Subota je odličan dan koji nosi u sebi jaku želju koja se lakše ostvaruje. Potrebno je naglasiti da se ne radi o nemogućim željama. Čovek je biće željenja i nije sposoban da se tako lako oslobodi želja, zato je dobro ostvarivati realne želje, pa je u tom aspektu ovaj dan povoljan.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Nedelja je dobra, pogotovo u prvom delu dana. Kako će dan odmicati, moguća su slabija raspoloženja, pogotovo posesivnost, koja se može pretvoriti u osećaj melanholije.

Kako vidimo, ova nedelja nam donosi dobar aspekt za prijateljstva, te poslovne uspehe i kreativnost.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.