Ove nedelje, u petak, Merkur ulazi u znak Ribe, a u nedelju Sunce ulazi u znak Ovna.

Već smo nedavno pisali o Merkuru u znaku Riba koji donosi nedoslednu komunikaciju, katkad i neistinitost u onome što se kaže, ali je dobar za kreativnost i umetničke aspekte. U poslovnom aspektu, tamo gde se traži preciznost, praviće probleme.

Nikola Žuvela, psihoterapeut i jyotish savetnik

Sunce u Ovnu je u egzaltaciji. Ovde se oseća najbolje, a sledećih mesec dana osetićemo njegovu najveću snagu. Svim aktivnostima koje sada započinjete Sunce će dati dodatnu snagu, pogotovo u onim akcijama u kojima vam je potrebna i pažnja drugih, kako bi ono što imate da predstavite uopšte mogli da pokažete drugima.

Pročitajte i ovo: Da li je zavisnost odgovor na traumu? Najviše nas boli ono što nismo mogli da promenimo!

U ljubavnom aspektu Venera je još uvek pod uticajem želje za slobodom koja se često ovim položajem pretvara u flert i odbijanje dublje inicijacije žene u svoju pravu prirodu.

Pročitajte i ovo: Započnite leto u sandalama sa punom petom – najosporavanijem, a najudobnijem modelu obuće

Ovaj psihički proces se u primitivnim plemenima odvijao kroz inicijaciju devojke u ženu, a današnji muškarci isto tako nemaju tu inicijaciju, pa su često dečaci koji ne preuzimaju odgovornost i često se tuže na žene jer veze isključivo doživljavaju kroz zadovoljenje svojih potreba.

Stoga, budite svesniji kada govorite o vezama. Pokušajte o ovoj temi više da čitate i upoznajete sebe, kako biste videli da je odnos, u stvari, dublja inicijacija kroz koju rastemo. Venera u ovom sazvežđu je oštra, tako da može da donese grubost u odnosu, pa obratite pažnju kako se odnosite prema partneru jer sada bi bilo bolje da vežbate saosećanje u odnosima, kada ono nije konstelacijski izraženo.

Pročitajte i ovo: Najveći izbor sandala sa visokim potpeticama

Ponedeljak je dan koji donosi oštrinu, pazite kako se odnosite prema drugima. Ovo je dobar dan da prekinete sa lošim navikama koje danas mogu biti više izražene.

Pročitajte i ovo: Kolor terapija – obojite svoj život haljinama u živopisnim bojama

Utorak je dan koji je odličan za odnose, ali u komunikaciji morate da budete oprezniji. Dobar je dan za materijalne stvari i poteze.

Photo by Jonas Weckschmied on Unsplash

Sreda može da donese impulsivnost, pogotovo u odnosima. Budite oprezniji. Ipak, ovo je odličan dan za nezavisne korake u poslovnom aspektu.

Pročitajte i ovo: Tek kad prođeš proces raspadanje ega, možeš da doživiš ljubav

Četvrtak je odličan dan za posao, pogotovo za informacije, ali u odnosima ovo je lošiji dan. Jake želje mogu biti izraženije više nego inače, ali će biti teže ostvarive u emotivnom smislu.

Pročitajte i ovo: Modni svet poludeo za suknjama od teksasa

Petak nije dobar dan, iako je odlično sazvežđe u kojem se Mesec nalazi. Naime, Saturn i Rahu kao prirodni neprijatelji Meseca, smanjuju delovanje, pa će i vaše akcije biti lošije.

Pročitajte i ovo: Bele tašne na vrhu liste najpoželjnijih modnih komada za proleće – leto

Subota je odličan dan, kako za emocije, tako i za poslovne korake. Ovo je odličan dan za majke, tačnije za davanje i saosećanje.

Photo by Timo Stern on Unsplash

Nedjelja je dan kada ne treba da verujete obećanjima koja će vam biti data. Ovo je dobar dan za istraživanje emocija i pokušaj da shvatite nečije ponašanje ako vam je ono nejasno.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Kako vidimo, nedelja pred nama je nešto mirnija, koliko to ona može da bude, kada uzmemo u obzir konstelaciju Ketua i Saturna, koja će nekoliko meseci biti neprijatna.

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

Ipak, na taj aspekt moramo da se naviknemo, pošto je ovo vreme kada će karmički događaji biti manifestovani, pošto oboje vladaju karmom.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.