Planetarni rat koji se odvija između Sunca i Marsa ove nedelje donosi mogućnost za impulsivnost i preterivanja u onome što se govori ili čini.

Ipak, važno je vratiti se u simboliku ili psihološko značenje. Sunce ili mi sami imamo želju da se pokažemo, a sa Marsom bi to učinili tako da to svi vide.

Nikola Žuvela, psihoterapeut i jyotish savetnik

Dakle, ovo je razdoblje za promociju, ali sada takva promocija dolazi u sukob jer su plenete preblizu i onda ono što se želi promovisati stvara napetost. Možete to činiti usiljeno i spolja to neće ispasti onako kako ste hteli. Stoga, obratite pažnju na svoje predstavljanje pred drugima jer refleksija samog sebe daje nam najviše odgovora na naše probleme.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi Kineska godine žute zemljane Svinje

Mars i Venera, kao kombinacija za strast, još uvek su zajedno. Da bismo živeli i osetili životnost potrebni su nam suprotnosti muškog i ženskog, a ova kombinacija pobuđuje zaljubljivanje, bez kojeg nas, kao čovečanstva, ne bi ni bilo.

Ovaj prirodni proces koji se odvija u nama služi za samorazvoj jer tako spoznajemo svoju suprotnu stranu u sebi, ali najpre moramo proći kroz spomenuto zaljubljivanje. Stoga, obratite pažnju na strast. Ona je deo našeg bića i svako ko je potiskuje mora znati i za posledice potiskivanja.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Ona se ne može ni potisnuti, ali je ne možemo ni negirati, već je možemo kroz kreativnost i stvarne odnose kultivirati.

Pročitajte i ovo: Kratka istorija Đotiša – vedske astrologije

Za one koji su u partnerskom odnosu ovo razdoblje je dobro da obnovite prisnost sa partnerom i pobudite uspavanu strast ako je ona nestala iz vaše veze.

Za one koji nisu u partnerskom odnosu ovo je dobro razdoblje da se uoči ono u šta se zaljubljujete.

Pročitajte i ovo: Sade sati, jedan od najvažnijih Saturnovih uticaja

Ovaj položaj Venere, Marsa i Sunca pokazuje, pogotovo kod žena,  praiskonsko očekivanje u kojem muškarac mora biti moćan kako bi ženi dao zaštitu. Na taj način se događa da birate roditelja i tako se u vezama izgubi romantičnost i nežnost.

Pročitajte i ovo: Stelijum u Devici pod plaštom mladog Meseca

Obratite pažnju ove nedelje na lažnu samopromociju i kako se odnosite u partnerskim odnosima prema strasti.

Ponedeljak – Sjaj i preciznost

Današnjim danom vlada Chitra sazvežđe.To je osamljena zvezda. Njena obeležja su stvaranje, sjaj, estetika, pogotovo ona spoljna, pa će danas biti veliki naglasak na spoljašnjem izgledu.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

U našoj civilizaciji Chitra je zadužena za arhitekturu  i dizajn. Takođe, odlična je za poslove koji zahtevaju preciznost. Njome vlada planeta Mars koja označava snagu, ali i donosi sukob, ukoliko se dugo vremena ne zalažemo za sebe, onda Mars postaje slab poput stalnog prigovaranja, umesto da se uzmu stvari u svoje ruke i napravi promena.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Stoga, ovo sazvežđe donosi upotrebu svoje volje kroz rad na veštinama koje nam pomažu u rešavanju problema. Dakle, ona ne vlada pukim manuelnim radom, već radom na veštini.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.