Kolekcija za proleće – leto 2018 modne kuće Dolce&Gabbana jasno i smelo oživljava duh 90-tih godina kroz svoj modele.

Ako volite leto, erupciju boja koje leto donosi, ako volite lud provod, razdragani smeh i veselu atmosferu, sigurno volite i Dolce&Gabbana jedinstveni modni stil.

U kolekciji za proleće – leto 2018 čuvenog modnog dvojca DG, dominira crni, seksi donji veš, ali u novom izdanju. Slikovito rečeno, to vam je kao da na jednom mestu imate stotinu Monika Belući. Praktično, kolekcija bi se mogla nazvati i kongresom Monika Belući. Šta bi više čovek mogao da poželi u životu? Može li biti više lepote na jednom mestu? Teško.

Između zavodljivih crnih, čipkanih kombinezona i dubokih, crnih kilota, Domeniko Dolće i Stefano Gabana smestili su ogromnu, veličanstvenu rajsku baštu, sazdanu od sočnog voća i dražesnog povrća. Bukvalno, haljine su ukrašene motivima iz domaće radinosti, što je tema kolekcije za proleće i leto. Tako na jednoj haljini možete da vidite smokve i radič, dok na drugoj domaće biskvite i raskošne ruže. Ima tu i graška i bundeva, kao i večernjih haljina od kupusa, sa mladom piletinom iliti pilićima, pa i ribama, kao i nakita u obliku klementina, jagoda i plavog patlidžana.

Ukratko, veselo i razdragano, kao što leto i treba da bude.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.