Voditeljka, izvršna producentkinja i bivša Plejboj zečica, Holi Madison, otkriva smrtonosnu sudbinu svojih drugarica u serijalu “Ubistva Plejbojevih modela” na ID kanalu petkom od 21h .

Kanal ID otkriva mračnu stranu koja se krije iza popularnog muškog časopisa za odrasle sa UBISTVIMA PLEJBOJEVIH MODELA, antologijskom serijom koja priča o ubistvima i misterijama koje se prepliću sa svetom Plejboja. Ovu šestodelnu seriju vodi i producira bivša Plejboj zečica Holi Medison.

Photo credits: WB Discovery promo
Photo credits: WB Discovery promo

Nova dokumentarna hit serija prikazuje tragedije koje se protežu decenijama nekada legendarnog brenda. Između ostalog, epizode prate život voditeljke i modela sa Plejboj žurke koja je pronađena mrtva i raskomadana u kontejneru, što izaziva pomamu tabloida. Dok policija istražuje njene romantične partnere, suprug Jasmine Fiore, rijaliti zvezda VH-1, kreće ka kanadskoj granici. Dodatne priče uključuju Stejsi Artur, mamu iz srednje Amerike koja je provela sate na Plejbojevom hot lajnu, privlačeći fatalnu opsesiju jednog obožavaoca; romansu Plejboj kluba o Kerol Gold i mužu Čarlsu koja stavlja Zečicu iza rešetaka; bivšu Plejboj sajber devojku Kristinu Karlin-Kraft čija je obećavajuća budućnost uništena nakon noćnog provoda u gradu; i još dosta toga.

Pratite ID kanale na društvenim mrežama Facebooku, Tvitteru, Instagramu, TikTok-u i YouTube-u za ekskluzivne video zapise, članke i razgovore uživo o slučajevima prikazanim u seriji. Uključite se u diskusiju na mrežama koristeći  #ThePlayboyMurders.

UBISTVA PLEJBOJ MODELA producirala je kuća Lion Television US za Investigation Discovery.