Ako biste pokušali da razmislite o svemu što ste jeli u poslednjih 25 godina, najverovatnije ne biste mogli da se setite svih različitih i ukusnih jela koje ste probali.

Međutim, kako se ispostavilo, to uopšte nije problem za Viktoriju Bekam.

Njen suprug Dejvid Bekam otkrio je da Spice Girl Posh jede isto jelo svaki dan tokom poslednjih 25 (dugih) godina. To je praktično zato što su njih dvoje stalan par.

Food photo created by jcomp - www.freepik.com
Foto by jcomp – www.freepik.com

Rođendani, Božići, razni događaji, večere u restoranima… Viktorija Bekam ne pravi izuzetak u svakodnevnoj ishrani, što je potvrdio i bivši fudbaler, jasno stavljajući do znanja da je njegova supruga „retko odstupala“ od svoje ishrane i svog omiljenog jela.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti gojaznost

Sada se samo može postaviti pitanje: šta je Viktorija Bekam jela svih ovih godina?

Dijeta Viktorije Bekam

„Od kada sam je upoznao, Viktorija je jela samo ribu sa roštilja sa prilogom od povrća kuvanog na pari“, rekao je Dejvid Bekam u intervjuu za podkast River Cafe-a Table 4.

Pročitajte i ovo: Šta je keto dijeta i kako funkcioniše

Engleska sportska zvezda priznala je da je gurman i da ga oduševljava dobra hrana i dobro vino, osećaj koji uvek pokušava da podeli sa ljudima oko sebe. Što, međutim, ne može da uradi sa svojom ženom.

Očigledno je da je jedna od Dejvidovih omiljenih noći bila i ona noć kada je Viktorija Bekam ostavila svoju uobičajenu dijetu na trenutak po strani.

Pročitajte i ovo: Što više jedete ove namirnice više mršavite

„Jedini put kada je verovatno probala nešto što je bilo na mom tanjiru bilo je kada je bila trudna sa Harper, i to je bilo nešto najviše iznenađujuće ikada – rekao je bivši fudbaler – Kunem se da je to bila jedna od mojih omiljenih večeri.

„Ne mogu da se setim koja je to hrana bila, ali znam da je nije jela od tada“, šaljivo je zaključio Bekam.

Pročitajte i ovo: Pet različitih vrsta keto dijeta

Viktorija je ranije objasnila fanovima da nikada ne jede hranu kuvanu na / u ulju, puteru ili sosovima, a ne jede ni crveno meso i mlečne proizvode.

Jedini pravi izuzetak? Voćna torta na svoj rođendan.