Da li ste nekada čuli za plišani teksas?

Prva asocijacija na teksas je krut, čvrst materijal. Pliš je sa druge strane sinonim za mekoću i luksuz. Poslednja inovacija iz DIESEL laboratorije džinsa je jedinstveni miks ova dva materijala.

Iako naizgled nespojivi, oba materijala su udobna, atraktivna i sexy. DIESEL istrajava u promenama, jer milioni ljudi vole i dočekuju s oduševljenjem njegovu nepredvidivost i kontradiktornost. Mešajući teksas i “flock” pliš, DIESEL je kreirao novi materijal koji je idealan za prelazni period. Teksas sa plišanim efektom daje sofisticiranu notu klasičnoj silueti i dostupan je za žene i muškarce u tri modela. Paleta različitih boja je DIESEL-ov jesenji odgovor na raznobojne farmerke za leto.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za jesen – zimu 2019/20

Kolekcija “Za nežne” inspirisana je jednostavnim konceptom: osobe koje imaju snažnu spoljašnjost, a kriju nežnu i emotivnu prirodu.

Pročitaje i ovo: Boje u trendu za jesen – zimu 2019/20

Fotografije koje prate ovu kampanju nas podstiču da ne podležemo stereotipima, već da se zapitamo šta se nalazi ispod površine.

U središtu DIESEL kampanje za jesen su portreti osoba koje na prvi pogled izgledaju snažno i nepristupačno, s izraženom šminkom i interesantnim tetovažama.

Pročitajte i ovo: Modni hit: Pelerina se vraća na velika vrata u ženski ormar ove jeseni i zime

Ali svako od njih daje suptilni nagoveštaj svoje skrivene, blage prirode: u rukama drže bebu, plišanog medu, pribor za šivanje ili muzički instrument. Kampanja slavi i podržava stav da grubo i nežno mogu da idu zajedno – baš kao i kod novih DIESEL farmerki.

Pročitajte i ovo: LIU JO glamurozna jesen – cveće kao simbol nežnosti i sofisticiranosti 

Uvek inovativan, uvek ruši predrasude, sa denimom u srcu svega. To je DIESEL.