Drage Device,

Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere će početkom februara krenuti direktno i praviće konjunkciju sa Plutonom, što će vam otvoriti mogućnost za pokretanje novih projekata za čije ćete finansiranje uspeti da prikupite sredstva, a koji vam mogu doneti veliku zaradu u budućnosti.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Sekstil Jupitera sa Uranom će vam omogućiti da proširite saradnju sa inostranim partnerima, a tokom marta ćete uspešno razvijati nove ideje za poboljšano poslovanje koje će se pokazati efikasnim.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u aprilu doneće vam nova poslovna partnerstva. Ovo je povoljan mesec za sklapanje novih važnih ugovora koji će vam doneti veliku zaradu i uspeh u javnosti.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Sekstil Jupitera sa Plutonom će vam u maju doneti veliki uspeh ako se bavite dizajnom ili oblastima zabave.

Tokom juna i jula ćete imati povoljne šanse za napredak u karijeri zahvaljujući vašoj snalažljivosti, organizovanosti i stručnim sposobnostima.

Technology photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto Rawpixel, Freepik.com

Sekstil venere sa Jupiterom će vam doneti dobar osećaj za upravljanje novcem, za dobitne investicije i uvećanje obrta novca kroz usluge.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom jula i avgusta imaćete mirniji period koji možete iskoristiti za odlazak na odmor.

Tokom septembra vas očekuju teškoće na polju finansija koje će otežavati razvoj planiranih zadataka. Uvidećete propuste u vašim planovima i moraćete da se potrudite da ih ispravite.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaš položaj će biti poljuljan ali ćete uspeti da se stabilizujete tokom oktobra. Novembar vam donosi nove izazove.

Merkur će praviti opoziciju sa Uranom i kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do iznenadnog prekida važnih pregovora i zastoja na polju usluga i u razvoju velikih i dugoročnih projekata.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Opozicija Merkura sa Marsom izazvaće nesuglasice sa nadređenima i kašnjenje u rokovima. Poboljšanja vas očekuju u drugom delu decembra.

Nezaposlene Device će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom februara, maja, jula i oktobra. Zaposlenje ćete moći da dobijete u oblastima inženjeringa, dizajna, prosvete i javnosti.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sekstil Jupitera sa Uranom u februaru doneće vama i vašem partneru nova zajednička interesovanja i provodićete više vremena zajedno baveći se onim što vas oboje zabavlja i ispunjava. Bićete u prilici i da odete na zajedničko putovanje.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u aprilu omogućiće vam da vašu vezu unapredite i ostvarite zajedničke želje.

Ulaskom Jupitera u znak Ovna u maju dobićete podsticaj da u vaš odnos sa partnerom unesete nešto novo, što će vam doneti osveženje i omogućiti više kvalitetnih zajedničkih sadržaja. Pokazivaćete veliku inicijativu i zainteresovaćete partnera za promene.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom septembra, oktobra i decembra ćete nalaziti na neslaganja koja će zahtevati prilagođavanje.

Ako ste slobodni:

Period od početka nove 2022. godine do kraja marta donosi vam prilike za uživanje u zabavama i mogućnost jedne dinamične avanture u vidu slobodne veze.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom aprila ćete upoznati osobu koja će se po svojim kvalitetima izdvajati od većine ljudi koje poznajete i koja će vas privući svojim izgledom, vedrim duhom, emotivnom toplinom i dobrim osećajem za vaše potrebe u ljubavi.

Do sredine godine ćete ući u skladnu vezu. Jesenji period vam nije pogodan za novu vezu.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nešto starije Device će sredinom proleća upoznati osobu koja će ih oduševiti svojim osobinama i visokim nivoom kulture. Kako će privlačnost biti obostrana, ući ćete u vezu punu harmonije.

Drugi deo godine će zahtevati prilagođavanja u vezi.

Zdravlje

Zdravlje će vam u prvoj polovini 2022. godine biti stabilno i bićete u dobroj kondiciji. Praktikovaćete zdrav život i svakodnevne fizičke i rekreativne aktivnosti.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Od sredine godine Saturn će krenuti retrogradno, pa će i vaš imunitet biti slabiji. Najviše smetnji imaćete tokom novembra kada ćete biti podložni urološkim i kadiovaskularnim smetnjama.

Vaša ishrana u narednih godinu dana zahteva pažljiv odabir namirnica. Od povrća jedite papriku, kupus, šargarepu, krastavac, kelj i spanać.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Od voća jedite jabuke, banane, borovnice, smokve, grožđe i pomorandže. Pripremajte morsku ribu i pileće meso. Ječam i proso jedite od žitarica, a prijaće vam kikiriki i orasi. Jogurt, masline i C vitamin uzimajte često.

Srećni brojevi: 3, 7, 12, 18, 24