DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Početak godine vam je povoljan da razvijate polje usluga i da jednu novu uslugu pokušate da razradite. To može da bude nešto vezano za informacije, aplikacije za dostavu robe ili neki vid elektronske prodavnice. Budite pažljivi jer će Jupiter praviti kvadrat sa Uranom, što će vam otežati da ostvarite saradnju sa inostranstvom.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite putovanjima, transportom ili prosvetom.

Uspećete da rešite teškoće u drugoj polovini februara, a u martu, aprilu i maju ćete biti vrlo efikasni na svim poljima i lako ćete ostvarivati planirane ciljeve.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Bićete visoko motivisani i dobro organizovani. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i očekuje vas unapređenje, a mogli biste započeti i sopstveni biznis.

Veliki uspeh vas očekuje u kreativnom radu i na poljima zabave i prosvete.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

U junu će se odigrati Solarna eklipsa u Blizancima i vašem polju posla, što će nepovoljno delovati na vaše poslovne planove. Nešto novo što ste planirali, nećete uspeti da pokrenete.

Ako ste na rukovodećem položaju, biće vam ugrožen status.

Tokom jula ćete imati teškoća na polju usluga i u odnosima sa radnim kolegama. Nailazićete na razne spletke zbog T-kvadrata Marsa i Venere sa Saturnom i Uranom.

Jedno poslovno partnerstvo ćete raskinuti zbog razilaska u interesima. Tokom avgusta i septembra ćete uspeti da rešite veći deo teškoća i pokrenućete nove projekte koji će vam otvoriti nove mogućnosti.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Uspeh vas očekuje u pregovorima, u trgovini i javnim poslovima. Tokom oktobra ćete poboljšati finansijsko stanje ali tokom novembra budite pažljivi i štedljivi.

Solarna eklipsa koja će se u decembru odigrati u znaku Strelca onemogućiće vas da važne rokove postignete na vreme, što će umanjiti zaradu koju očekujete. Izbegavajte rizične poslove.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Nezaposlene Device će imati povoljne periode da dobiju novo zaposlenje tokom januara, aprila, maja, avgusta i oktobra. Tražiće se vaša stručna sprema i iskustvo, kao i spremnost da radite pod pritiskom.

Ako ste u vezi, prva polovina nove godine doneće vam mogućnost da unapredite vašu emotivnu vezu i da voljenoj osobi pružite mnogo više nego što ste do sada činili, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom u februaru.

Venera će u martu prolaziti kroz vaše polje ljubavi i bićete puni topline i podrške. Jupiter u Ribama će od maja do kraja jula doneti mnogo radosti i zabave.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Period od kraja juna do sredine avgusta biće stresan jer ćete početi da sumnjate u motive voljene osobe. Neke tajne će izaći na videlo i dovešće do nesuglasica.

Uspećete da prevaziđete nepoverenje tokom septembra zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom. Krajem godine imaćete bolji osećaj za potrebe voljene osobe zahvaljujući trigonu Marsa sa Neptunom.

Pročitajte i ovo: Saturn u Škorpiji ili osmoj kući seksualnosti

Ako ste slobodni, Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom u februaru i doneće vam poznanstvo sa osobom koja će velikim delom odgovarati vašoj slici životnog partnera.

Obostrana privlačnost dovešće do brzog ulaska u emotivnu vezu ali će nakon toga već sredinom godine doći do nestabilnosti u odnosu i nesuglasica.

Pročitajte i ovo: Transformativna moć ljubavi – Venera kvadrat Pluton u natalnoj karti Iva Andrića

Srećom, to će biti samo period međusobnog prilagođavanja. Do kraja godine ćete biti sigurni da vaša se vaša veza razvija u ozbiljnu. Pravićete zajedničke planove.

Nešto starije Device će sredinom godine ući u emotivnu vezu sa osobom koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Ulazak Jupitera u znak Riba doneće vam sreću u ljubavi. Tokom septembra ćete doneti važne zajedničke odluke.

Početkom godine vas očekuje osetljivo zdravlje i bićete pod stresom, što će vam činiti podložnim psihosomatskim smetnjama i želudačnim tegobama.

Pročitajte i ovo: VAGA – Hod po tankoj liniji između ljubaznosti i neiskrenosti

Od marta do juna ćete biti boljeg zdravlja ali je potrebno da praktikujete fizičke aktivnosti. Tokom juna i jula moguće su želudačne i crevne tegobe. Od avgusta do kraja godine imaćete jak imunitet.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne namirnice, proteine i belančevine kao i onu vrstu namirnica koja čisti vaš organizam od nagomilanih štetnih materija.

Pročitajte i ovo: Peta kuća horoskopa i planete u njoj – tu se krije tvoja moć

Jedite što više svežeg voća i povrća, posebno presnog, kao što su šargarepa, celer, kupus i zelena salata. Od voća jedite smokve, kajsije i mandarine. Meso jedite umereno. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi: 4, 11, 15, 20, 26