Ako ste rođeni između 21. maja i 20. juna, vi ste Blizanci.

Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, volite da razgovarate o stvarima, a vaše misli i mišljenja snažno oblikuju ko ste.

Takođe ste radoznali o svetu oko sebe i brzo se krećete kroz život, pokušavajući da naučite što je više moguće. Međutim, ponekad možete dobiti reputaciju da ste „dvolični“ ili neodlučni, a u stvarnosti niko ne zna sve što vam se dešava u glavi.

Beach people photo created by Drazen Zigic - www.freepik.com
foto by Drazen Zigic – www.freepik.com

Teško je fokusirati se na jednu po jednu stvar

Može izgledati kao da vaš um trči milion kilometara u minuti. Verovatno vam je teško da slušate podkast ili pokušavate da gledate dugačak film, jer se mnoge druge misli stalno pojavljuju.

Pročitajte i ovo: Odgovori na najčešće postavljana pitanja astrologu

Možda ćete razmišljati o poslu koji ste zaboravili da obavite ili o nečemu smešnom što želite da pošaljete prijatelju.

Teško vam držati pažnju. Zato vam prijaju samo vrlo zanimljivi sagovornici.

Knjiga je najbolji aksesoar

Kad god dođe do nezgodnog trenutka, volite da imate pri ruci neku vrstu materijala za čitanje. Vikendi se mogu provesti u razgledanju lokalne knjižare, čitanju novina uz kafu ili stalnom osvežavanju Tvitera / Instagrama. Ne postoji ograničenje količine znanja koje možete apsorbovati.

Pročitajte i ovo: Peta kuća horoskopa i planete u njoj – tu se krije tvoja moć

Santorini photo created by lookstudio - www.freepik.com
foto by lookstudio – www.freepik.com

Društveni kalendari nikada ne bi trebalo da budu prazni

Volite da razmenjujete ideje i mišljenja sa svojim prijateljima i želite da znate šta svi drugi nameravaju. Ipak, verovatno se ne vezujete za jednu određenu grupu, i napredujete kada ste vani, stvarajući nove veze. Retko se subota veče provodi u samoći kod kuće.

Pročitajte i ovo: Tri scenarija igre privlačenja u partnerskim odnosima

Loša komunikacija krši dogovor

Kada je reč o zabavljanju, vaša najveća frustracija je neko kome su potrebni sati da odgovori na vaše poruke. Važno je da možete da vodite duhovit razgovor sa partnerom. Sjajni ste u razgovoru i analizi svojih problema, tako da volite da se okružite ljudima koji su podjednako otvoreni za deljenje.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Happy summer photo created by freepik - www.freepik.com
foto by freepik – www.freepik.com

Zauzeti ste bolji

U sebi imate mnogo nervozne energije zbog koje se često osećate nemirno. Verovatno ćete morati da radite na nekoliko zadataka odjednom da biste se osećali potpuno fokusirano i u zoni komfora. Na sreću, u stanju ste da obradite mnogo malih detalja odjednom, a da ne budete previše preopterećeni.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Jarca, u natalu i tranzitu

Woman party photo created by lookstudio - www.freepik.com
foto by lookstudio – www.freepik.com

Isplati se biti “upoznat sa informacijama”

Vi ste osoba kojoj se ljudi obraćaju kada žele najnovije tračeve ili informacije. Skloni ste da znate gomilu nasumičnih činjenica o mnogim različitim temama. Takođe ste pažljiv posmatrač svega što se dešava oko vas, i pratite vesti, kao i sve što je u trendu na društvenim medijima.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Street fashion photo created by lookstudio - www.freepik.com
foto by lookstudio – www.freepik.com

Devojka može da promeni mišljenje

Razgovori koje vodite, kao i knjige koje čitate, podstiču vas da razmišljate na različite načine, a kao rezultat toga, vaša mišljenja se često mogu menjati. Volite da idete ukorak sa aktuelnim stvarima, a ne da se osećate kao da ste zauvek posvećeni jednoj odluci.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

Možda će vam biti teško da pravite društvene planove previše unapred, a još manje da se držite iste karijere tokom celog života. Promena je vaše stanje svesti.

Vaš stil bi trebalo da se razvija

Žudite za raznolikošću u životu, a to važi i za vaše modne izbore. Verovatno nemate previše osnova za garderobu i uskačete u priliku da menjate svoju garderobu svake sezone.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Možda ćete mnogo razmišljati o tome kako želite da se oblačite i kakav imidž želite da predstavite.

Dobro je razgovarati

Veoma ste animirani kada govorite, a takođe ste i razrađeni pripovedač. Međutim, ponekad izgovorite stvari bez razmišljanja o tome šta govorite, ili osećate da morate da nastavite da pričate da biste ispunili neprijatne tišine.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Nemojte se previše iznenaditi ako se vaši prijatelji s vremena na vreme isključe ili vas jednostavno zamole da budete tihi.

Putovanja šire vidike

Ne postoji ništa što volite više od odlaska na putovanja i istraživanja novog mesta. Možda često idete na vikend putovanja i verovatno ćete provoditi dosta vremena istražujući buduća putovanja.

Pročitajte i ovo: Merkur u Blizancima, rađanje budne svesti

Čak i ako ne idete nikuda daleko, između posla i druženja sa prijateljima, skloni ste da se mnogo krećete u svom svakodnevnom životu.