Od Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa do Mile Kunis i Eštona Kučera, evo koji su se poznati holivudski parovi upoznali na snimanju filma.

Upoznavanje na poslu je prilično uobičajen način da pronađete svoju srodnu dušu (jer trećinu svog dana provedemo na poslu!). A ovo važi i za poznate ličnosti.

Neki od najuspešnijih i najčuvenijih poznatih parova današnjice, zapravo, prvi put su se sreli iza kamera, kada su radili na istom filmu ili istoj TV seriji.

Evo poznatih parova koji su se upoznali na snimanju filma.

Young couple photo created by haritanita - www.freepik.com
Foto by haritanita – www.freepik.com

#1 Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds upoznali su se na snimanju filma Zeleni fenjer 2011.

Dvoje glumaca su izlazili sa drugim ljudima pre nego što su počeli ozbiljno da se zabavljaju, godinu dana nakon što su zajedno radili na filmu.

Danas su Blejk i Rajan među najomiljenijim parovima u Holivudu: u braku su i imaju tri ćerke.

#2 Vil Smit i Džada Pinket Smit

Ljubavna priča Vil Smita i Džade Pinket Smit datira iz 1997. godine, kada su se prvi put sreli na snimanju filma Princ od Bel Era.

Džada je bila na audiciji za ulogu Vilove devojke, ali na kraju nije dobila ulogu. Kada ju je Smit video u Drugom svetu, shvatio je da postoji veza među njima, iako je glumac u to vreme još uvek bio oženjen sa Širi Zampino.

#3 Mila Kunis i Ešton Kučer

Dvojica glumaca su se prvi put srelo na setu emisije That ’70s Show. Ona je tada imala samo 14, a on 19 godina.

Mila i Ešton nisu započeli vezu u tim godinama, u stvari, trebalo im je dosta vremena da pronađu put jedno do drugog.

Prema rečima Mile Kunis, zapravo je bilo bolje što ranije nisu završili zajedno.

#4 Kit Harington i Rouz Lesli

Ljubavna priča između Kita Haringtona i Rouz Lesli počela je 2012. godine, na snimanju Igre prestola.

U seriji su njih dvoje imali međusobna ljubavna interesovanja, ali su godinama uspevali da svoju vezu sačuvaju u privatnosti.

Tek 2016. Harington je konačno potvrdio svoju vezu sa koleginicom Rouz Lesli, nazvavši vreme koje su zajedno proveli na Islandu snimajući drugu sezonu serije najboljom uspomenom na Igru prestola.

#5 Eva Mendes i Rajan Gosling

Ljubav na prvi pogled za Evu Mendes i Rajana Goslinga procvetala je tokom snimanja filma The Place Beyond the Pines , 2011. godine, i tome su svedočili paparaci. Čak i na sastanku u Diznilendu.

Njih dvoje su se tajno venčali 2016. godine, a sada imaju dve ćerke: Esmeraldu (7) i Amadu (5) i popriličnu uspešno čuvaju svoju vezu od javnosti.

#6 Megan Foks i Machine Gun Kelly

Njih dvoje su se upoznali na snimanju triler filma Midnight In The Switchgrass, u martu 2020.

Odmah su počeli da kruže medijski izveštaji da Megan Foks i MGK provode vreme zajedno, uprkos činjenici da je ona još uvek bila udata za Brajana Ostina Grina.

Posle nekoliko meseci, međutim, stiglo je odvajanje od bivšeg muža, a Megan je glumila u spotu pevača „Bloody Valentine”. Njih dvoje su sada stalni par.

#7 Adam Brodi i Lejton Mister

On je Set Koen iz The OC, ona je Bler Valdorf iz Gossip Girl. Dvoje glumaca nisu se upoznala na snimanju TV serije koja ih je proslavila, već nekoliko godina kasnije; povodom filma The Oranges.

Adam i Lejton su počeli da se zabavljaju 2012. godine, verili su se 2013. i venčali sledeće godine. Zajedno sada imaju dvoje dece.

#8 Džulija Roberts i Deni Moder

Džulija Roberts upoznala je svog sadašnjeg muža, snimatelja Denija Modera, dok je snimala film Meksikanac, 2000. godine.

Par se od tada venčao i ima troje dece.

#9 Penelope Kruz i Havijer Bardem

Havijer Bardem i Penelope Kruz su se prvi put sreli na snimanju filma Šunka, šunka, početkom 1990-ih. Ali tek kada su se ponovo okupili na snimanju Viki Kristina Barselona, 2008. godine, zaista su se zaljubili i otpočeli vezu.

Venčani u julu 2010. godine, sada imaju dvoje dece, Lea i Lunu.

#10 Danijel Krejg i Rejčel Vajz

Danijel Krejg i Rejčel Vajz bili su vereni sa drugim ljudima kada su se upoznali na snimanju Kuće snova: Vajz je bila venčana sa Darenom Aronofskim, dok je Kreg bio veren sa Sacuki Mičel.

U vreme kada je film izašao, njih dvoje su već bili u braku i od tada nisu raskinuli.