Želimo da se uverimo da ćete izvući maksimum iz svih seksualnih igračaka koje posedujete. Prečesto bivaju potisnuti u jednu svrhu: ono za šta su najbolji.

Iako svaka seksualna igračka ima glavnu svrhu, sve su mnogo raznovrsnije nego što mislite.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Evo nekoliko novih ideja koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoje seksualne igračke kako biste dobili maksimalnu vrednost i zadovoljstvo od svake kupovine!

Pozdravljamo zečju vibraciju!

Oni su i dalje jedan od najpopularnijih vibratora – s dobrim razlogom. Oni su duplo zabavniji (i vrednost) jer mogu istovremeno da stimulišu vašu G tačku i klitoris, prilagođeni su početnicima, postoji bukvalno hiljade modela između kojih možete izabrati. I slatki su! Ko ne bi voleo malog, slatkog zeku?!

Pročitajte i ovo: Jedini razlog zašto je veličina penisa bitna

Evo kako da izvučete najbolje iz svog…

Koristite mazivo (lubrikant).

Više je bolje – uvek – zato budite velikodušni sa mazivom.

Pročitajte i ovo: Najgore stvari koje možete da uradite dok ga oralno zadovoljavate

Udaljite se od klitorisa. Umesto toga, koristite vibraciju da stimulišete anus i perineum – svi su prepuni nervnih završetaka – i menjajte brzinu i pritisak. Stani i počni, zadirkuj se. Koristite ga direktno na najosetljivijim delovima, ili ako vam se čini da je previše intenzivan, zadirkujte se oko bočnih strana.

Pročitajte i ovo: Sigurne poze za postizanje orgazma

Povećajte intenzitet svog orgazma tako što ćete pritisnuti ruku na stomak baš u trenutku kada ste na vrhuncu.

Probajte novi položaj. Tradicionalni način umetanja drške zeca je da dodate mazivo, a zatim legnete na leđa. Umesto toga, pokušajte da ga držite čvrsto u podnožju i spustite se na vrh – položaji su različiti kao i za snošaj. Lezite napred na vrhu vibrirajuće osovine ili je učinite slobodnim rukama tako što ćete je stegnuti između butina.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Okrenite ga. Pretvorite ga u čisto klitorisnu vibraciju i koristite uši na klitorisu. Ili pokušajte da ga rotirate i držite tako da osovina vibratora leži duž perineuma (glatki deo kože između vaše vagine i anusa) dok „uši“ ciljaju na klitoris.

Pročitajte i ovo: Seks i hrana – šta jesti, a šta nikako ne, ako hoćete da imate dobar seks

Napravite predstavu. Mnoge žene kriju svoje zečje vibracije od muških partnera iz straha da će ih zastrašiti – da se suočimo s tim, većina je prilično velika (možda je veći od njegovog penisa?!)! Ako je malo problematičan u odeljenju za veličinu i – što je još važnije – brine o tome, ne pokušavajte ovo kod kuće.

Pročitajte i ovo: Najgore stvari koje možete da uradite dok ga oralno zadovoljavate

Međutim, ako je on samouveren u svoj penis, ulepšaćete mu dan ako priredite nastup, pokazujući mu kako ga koristite tokom solo seksa. Uverite se da održavate kontakt očima sa njim sve vreme.

Za lezbejke, dve žene zajedno mogu imati po jednog zeca i videti koja može prva da postigne orgazam – ili ko može najduže da ga odloži.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Ponesite ga na vožnju. Koristite ga tokom saobraćajne gužve (iako imajte na umu da kamioni imaju pogled iz ptičje perspektive na ono što se dešava). Ako vas to čini nervoznim, sedite na njega tako da bude skriveno ili parkirajte negde privatno.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Neka uzbuđenje traje duže. Stavite majicu ili tanak peškir između njega i vas. Ili ga koristite preko donjeg veša.

Držite ga uz pozadinu ruke. Dok koristite prste da se stimulišete ili dok stimulišete partnera rukama.

Pročitajte i ovo: Da li ste za seks u troje?

Odlično je na bradavicama. Pokušajte da okrenete rotirajuću osovinu preko grudi ili koristite uši direktno na bradavicama.

DOBRO SE SLAŽE SA gelom za orgazam: Dodajte malo stimulativnog gela pre nego što upotrebite zeca u klitoris ili za penetraciju.

Pročitajte i ovo: I muškarci imaju G tačku! Uzmite stvari u svoje ruke!

Analne igračke: Za ultra intenzivan solo ‘trostruki put’, umetnite dršku zeca i usmerite je prema G-tački, pustite uši da rade na klitorisu, a zatim ubacite analnu igračku (vibrira ako ste zaista spremni za to). To će biti najbolji kombinovani orgazam koji ćete ikada imati.

Pročitajte i ovo: Najpoželjnija žena – Seksi domaćica

Vezivna traka: Kao i vaši stakleni dildoi, zečevi su savršeni za igranje uloga druge osobe u krevetu.