Posle godinu dana igranja u 25 gradova širom Srbije i regiona, predstava “Laži me”, konačno i pred beogradskom publikom!

Potpuno nova predstava u Akademiji 28, a ujedno i prva od tri premijere u novoj pozorišnoj sezoni, komedija naravi “Laži me”, sa Sandrom Bugarski (BDP) i Aleksandrom Dunićem (Pozorište na Terazijama), zaigraće na Sceni u Nemanjinoj 28, u subotu 1. oktobra, sa početkom u 20 časova.

Za premijerno beogradsko prikazivanje predstave, u subotu, 1. oktobra, troje najbržih čitalaca portala Sito&Rešeto, koji nam se prvi jave na email adresu redakcije sitoireseto.inbox@gmail.com dobiće po dve besplatne karte.

lazi-me-final-2Kada posustali supružnici – sredovečni bračni par, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži – one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično i ne osvrćemo. Ali i one crne, teške, sudbonosne i „smrtonosne“ laži koje su pokidale tolike veze.
lazi-me-2
Lepomir (Aleksandar Dunić) i Ružica (Sandra Bugarski) nakon 25 godina braka odlučuju da otputuju u banju, u kojoj su proveli medeni mesec. Zaglavljeni na seoskoj železničkoj stanici, čekajući voz koji nikako da dođe, supružnici upadaju u komičan lavirint sumnji, poluistina i intriga koje ih dovode na ivicu apsurda. Međutim, iz tog vrtloga u kome su se našli, neće ih spasiti istina, nego upravo laž.
lazi-me-13Pozorišni komad Laži me, izvrsna je komedija karaktera, inspirisana crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici „O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama“, iz pera Saše Simonovića.
U predstavi igraju Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski, u režiji Dragoslava Dabića.
Cena ulaznica na blagajni Akademije 28 je 500 din.
Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.