Dejvid i Viktorija Bekam potpisali su ugovor sa Netfliksom za seriju koja će otkriti pozadinu njihovog porodičnog života, sve sa privatnim fotografijama, intervjuima i neobjavljenim porodičnim snimcima.

Porodica Bekam postaje glavni junak dokumentarne serije na Netfliksu. Prema glasinama, zvezdani par, Dejvid i Viktorija Bekam, potpisali su ugovor sa Netfliksom za seriju o njihovoj porodici i svim izvorima vredan 16 miliona funti (skoro 18 miliona EUR).

Čini se da će se emisija fokusirati na sve aspekte života i karijere engleske fudbalske ikone Dejvida (45) i njegove supruge i bivše Posh of the Spice Girls, Viktorije (46).

Da bi dobro ispričali priču o Dejvidu i Viktoriji Bekam, njihovo četvoro dece ne može da bude izostavljneno: Bruklin (21), Romeo (18), Kruz (15) i Harper (9).

Sve što se do sada zna o seriji

Vest je procurila iz izvora koji je prokomentarisao: «Ovo je veliki hit za Netfliks. Serija će pokazati sasvim drugu stranu Dejvida, onu koju javnost retko može videti ».

Priča će biti ispričana kroz lične fotografije i sećanja prijatelja, porodice i saigrača bivšeg fudbalera: „Dejvidov život je zabeležen. Ponosno je dokumentovao svoju karijeru još od dečačkih dana i godinama je čuvao sve isečke starih lokalnih novina, školsku evidenciju i fotografije timova.’’

I još: „Onda tu su, naravno, i porodični video snimci napravljeni video kamerom tokom raznih rođendana, Božića i posebnih prilika, kao i urnebesne ideje o prvim sastancima Dejvida i Viktorije“.

Pretpostavlja se da serija može započeti tako što će Dejvid Bekam igrati fudbal u bašti sa svojim tatom Tedom, a završiće se danas: „Televizijska ekipa takođe će sada dokumentovati Dejvidov život prateći ga širom sveta dok se bavi raznim preduzetničkim inicijativama koje su aktuelne i tekuće».

Biće takođe intervjua i komentara cele porodice, uključujući i one sa četvoro dece.

«Podrazumeva se da je Dejvidu predodređeno da osvoji srca svih gledalaca».