Gde je, šta radi Đanluka Vaki?!

Kao i obično, ludo se zabavlja i uživa u životu do koske!

Živi pod kapom nebeskom, uglavnom na relaciji Sardinija – Ibica, didžejiše, gde god ga pozovu, totalno se uživeo u DJ ulogu, radi Pet Tibetanaca, uživa u plodovima života koji mu se nude na pladnju, zahvata ih s obe ruke, obilato, smeje se, zabavlja, sa prijateljima ili u najboljem društvu – sam sa sobom, đuska po vasceli dan, od ivice bazena do jahte nasred mora, u društvu nove devojke Šeron Fonseka, manekenke iz Venecuele, ili gomile zgodnih cica, krevet mu je nebesko plavetnilo, kako kaže.

Na pitanje – kako je – dok izvodi egzibicije i sa ivice jahte skače u more – odgovara, možda bi moglo da bude bolje, ali nije mi ni loše u ovom trenutku. Duboko zaranja u more, muziku i život, potpuno svestan da samo jedan život imamo, a za ljude koji se ne smeju, kaže da nisu ozbiljni.

Poručuje svetu – život je zabava, smejte se, ljudi! Pridružite mu se u letnjim ludorijama! I zabavljajte se, ljudi! Za ovo leto, smislio je novu pikanteriju i izaziva vas na #KikiChallenge. Pogledajte kako to izgleda i šta treba da uradite da biste učestvovali u izazovu.