Gde je, šta radi Đanluka Vaki?!

Kao i obično, ludo se zabavlja i uživa u životu do koske!

Živi pod kapom nebeskom, uglavnom na relaciji Sardinija – Ibica, didžejiše, gde god ga pozovu, totalno se uživeo u DJ ulogu, radi Pet Tibetanaca, uživa u plodovima života koji mu se nude na pladnju, zahvata ih s obe ruke, obilato, smeje se, zabavlja, sa prijateljima ili u najboljem društvu – sam sa sobom, đuska po vasceli dan, od ivice bazena do jahte nasred mora, u društvu nove devojke Šeron Fonseka, manekenke iz Venecuele, ili gomile zgodnih cica, krevet mu je nebesko plavetnilo, kako kaže.

Na pitanje – kako je – dok izvodi egzibicije i sa ivice jahte skače u more – odgovara, možda bi moglo da bude bolje, ali nije mi ni loše u ovom trenutku. Duboko zaranja u more, muziku i život, potpuno svestan da samo jedan život imamo, a za ljude koji se ne smeju, kaže da nisu ozbiljni.

Poručuje svetu – život je zabava, smejte se, ljudi! Pridružite mu se u letnjim ludorijama! I zabavljajte se, ljudi! Za ovo leto, smislio je novu pikanteriju i izaziva vas na #KikiChallenge. Pogledajte kako to izgleda i šta treba da uradite da biste učestvovali u izazovu.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.