Najpoznatiji italijanski partijaner i zvezda Instagrama, sa blizu 11 miliona pratilaca, Đanluka Vaki ima novu devojku!

Samo mesec dana nakon što je zvanično objavljeno da su on i italijanska manekenka i modna dizajnerka Đorđa Gabrijele raskinuli četvorogodišnju vezu, Đanluka je oprezno, na mala vrata, samo počeo da plasira zajedničke slike sa novom devojkom na Instagramu.

Now i have to start thinking what i'll do as an adult man..?❤ #gvlifestyle @gutierrezary #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Njeno ime je Ariadna Gutierez, foto model i manekenka je, ima 24 godine, a inače je bila izabrana za Miss Kolumbije 2014 i finalistkinja je takmičenja za Miss Universe 2015. Poznata je po tome što je najpre proglašena za pobednicu takmičenja Miss Universe te godine, da bi posle samo par minuta, nakon što su je krunisali i što je otplakala svoje pobedničko oduševljenje, bilo objavljeno da je u pitanju greška i da ona, ipak, nije pobednica, već prva pratilja. Taj skandal je još više podigao njenu poznatost u javnosti i izazvao interesovanje je za nju u celom svetu, ali i saosećanje i sažaljenje.

50 .. without any shades! ❤ Thanks life? @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

A da je Đanluka s dobrim razlogom tiho uveo svoju novu devojku u javnost, pokazalo se odmah po objavljivanju njihove prve zajedničke fotografije na njegovom Instagram profilu, što je izazvalo salvu negativnih komentara i negodovanje fanova koji su podjednako obožavai Đorđu, koliko i njega samog. Naime, za to postoji i dobar razlog jer je Đanluka postao poznat u javnosti upravo zbog ludog, letnjeg plesa sa Đorđom. Bilo je zanimljivo videti sve te silne komentare u kojima fanovi daju podršku njegovoj bivšoj devojci i negoduju zbog sadašnje. Ali život ide dalje. Đorđa je za sada sama, dok Đanluka nastavlja da se ludo provodi i partija sa novom izabranicom srca svog. Pre neki dan je proslavio 50. rođendan i sprema svoj prvi singl, kao DJ.

Sometimes a D makes the differences… Happy birthday my love !! ❤️❤️❤️ @gianlucavacchi ?

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on