Dobro došli u 2018. godinu!

Želim vam puno zdravlja, sreće i ljubavi u Novoj godini!

Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica kundalini joge, Kundalini klub Beograd
Foto Dejan Cvetković

Po kundalini numerologiji, ova godina je u znaku broja 11 (2+0+1+8 je u zbiru broj 11).

Broj 11 označava sva tela zajedno, a znate da u kundalini numerologiji imamo deset tela i jedanaesto koje predstavlja sva tela zajedno.

Da vas podsetim – deset tela, od kojih su tri tela uma. Broj 2 je zaštitni, negativni um, broj 3 – pozitivni um,  broj 4 – neutralni ili meditativni um, broj 1 – telo duše, broj 5 – fizičko telo, broj 6 – oreol, broj 7 – aura, 8 – telo prane, 9 – suptilno telo i broj 10 – svetleće telo.

Jedanaesto telo predstavlja kristalizaciju i ispoljavanje svih tela zajedno.

Ključna fraza za ovu Novu godinu je – kraljevska, veličanstvena.

Ključno pitanje je – da li ćemo sebi dozvoliti da znamo sve i da budemo sve?

Ova godina će u mnogima od nas probuditi Božanski kanal, jer broj 11 u kundalini tantričkoj numerologiji i jeste Božanski kanal. Bog je stvorio čoveka po svom uzoru. Svako od nas je samo čestica Božanske svetlosti. U ovoj godini imamo zadatak da poradimo na sebi, da pronađemo prvo najslabiju tačku i da krenemo od nje, pa onda polako redom, jednu po jednu, imamo vremena. Duga je godina. Moramo konačno upoznati sebe samog. Moramo spoznati svoje dobre i loše strane. Ova 2018 godina će vam pomoći u tome. Daće vam sposobnost da znate šta i kako da radite u bilo kojoj situaciji. Daće vam snagu da zablistate.

Broj 11 je sastavljen od dva broja 1, dva broja tela duše.

U ovoj godini ćemo uvideti da se odgovori na sva naša pitanja već nalaze u našem srcu i pronaći ćemo ih kada se povučemo i budemo malo jedan na jedan, oči u oči sa samim sobom, oči u oči sa Jednim. Tu je i broj 9 koji predstavlja zbir brojeva 1 i 8. U kundalini numeroligiji broj 9 predstavlja suptilno telo, ono koje putuje sa našom dušom iz života u život i kao mala kamerica sve zapisuje i sve zna. Da li ćete sebi dozvoliti da sve znate?

Pre nedelju dana sam završila jednogodišnju obuku za tarot karte i veoma je interesantno da broj 9 u tarotu predstavlja pustinjaka. Govori nam da treba malo da budemo sami sa sobom i da će nam odgovori sami doći. Predstavlja unutrašnju dubinu i ozbiljan odnos ka životu. Prava istina se ne može izraziti rečima, definicijama, prava istina se spoznaje srcem. A srcem možemo videti tek kada su emocije i misli u balansu.

A ako ne sabiramo 1 i 8, onda imamo broj 18, u tarotu predstavlja Mesec, našu podsvest. Mesec nas vodi u beskonačne dubine unutrašnjeg sveta u kojima se susrećemo i sa najtamnijim delovima sebe. A to može biti i strašno ali tu je u broj 11, broj cele godine,  a on predstavlja strast, i daje nam snagu, volju i jaku životnu energiju da prebrodimo sve  nevolje.

Meni je uvek veoma interesantno koliko razna učenja imaju potpuno ista tumačenja. Svi putevi vode u Rim. Svi putevi nam pomažu u jednom, da ponovim, da budemo srećni i kada smo jedan na jedan sa sobom, jedan na jedan sa Jednim.

U svakom slučaju, pripremite se za jednu silovito brzu i jaku godinu, punu transformacija na unutrašnjem planu. Pronađite svoj eliksir koji će vam pomoći u ovoj godini. Moj eliksir je kundalini joga sa sviranjem gonga.

Kundalini mantra ove godine je Ek Ong Kar – Tvorac i sve što je stvorio su jedno. Ako niste još krenuli da radite na sebi, možda će vam ova mantra pomoći u tome. Slušajte je, pevajte je.

Sve najbolje od srca!

Sat Nam!

Vaša učiteljica kundalini joge,

Danica