Dobro došli u 2018. godinu!

Želim vam puno zdravlja, sreće i ljubavi u Novoj godini!

Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica kundalini joge, Kundalini klub Beograd
Foto Dejan Cvetković

Po kundalini numerologiji, ova godina je u znaku broja 11 (2+0+1+8 je u zbiru broj 11).

Broj 11 označava sva tela zajedno, a znate da u kundalini numerologiji imamo deset tela i jedanaesto koje predstavlja sva tela zajedno.

Da vas podsetim – deset tela, od kojih su tri tela uma. Broj 2 je zaštitni, negativni um, broj 3 – pozitivni um,  broj 4 – neutralni ili meditativni um, broj 1 – telo duše, broj 5 – fizičko telo, broj 6 – oreol, broj 7 – aura, 8 – telo prane, 9 – suptilno telo i broj 10 – svetleće telo.

Jedanaesto telo predstavlja kristalizaciju i ispoljavanje svih tela zajedno.

Ključna fraza za ovu Novu godinu je – kraljevska, veličanstvena.

Ključno pitanje je – da li ćemo sebi dozvoliti da znamo sve i da budemo sve?

Ova godina će u mnogima od nas probuditi Božanski kanal, jer broj 11 u kundalini tantričkoj numerologiji i jeste Božanski kanal. Bog je stvorio čoveka po svom uzoru. Svako od nas je samo čestica Božanske svetlosti. U ovoj godini imamo zadatak da poradimo na sebi, da pronađemo prvo najslabiju tačku i da krenemo od nje, pa onda polako redom, jednu po jednu, imamo vremena. Duga je godina. Moramo konačno upoznati sebe samog. Moramo spoznati svoje dobre i loše strane. Ova 2018 godina će vam pomoći u tome. Daće vam sposobnost da znate šta i kako da radite u bilo kojoj situaciji. Daće vam snagu da zablistate.

Broj 11 je sastavljen od dva broja 1, dva broja tela duše.

U ovoj godini ćemo uvideti da se odgovori na sva naša pitanja već nalaze u našem srcu i pronaći ćemo ih kada se povučemo i budemo malo jedan na jedan, oči u oči sa samim sobom, oči u oči sa Jednim. Tu je i broj 9 koji predstavlja zbir brojeva 1 i 8. U kundalini numeroligiji broj 9 predstavlja suptilno telo, ono koje putuje sa našom dušom iz života u život i kao mala kamerica sve zapisuje i sve zna. Da li ćete sebi dozvoliti da sve znate?

Pre nedelju dana sam završila jednogodišnju obuku za tarot karte i veoma je interesantno da broj 9 u tarotu predstavlja pustinjaka. Govori nam da treba malo da budemo sami sa sobom i da će nam odgovori sami doći. Predstavlja unutrašnju dubinu i ozbiljan odnos ka životu. Prava istina se ne može izraziti rečima, definicijama, prava istina se spoznaje srcem. A srcem možemo videti tek kada su emocije i misli u balansu.

A ako ne sabiramo 1 i 8, onda imamo broj 18, u tarotu predstavlja Mesec, našu podsvest. Mesec nas vodi u beskonačne dubine unutrašnjeg sveta u kojima se susrećemo i sa najtamnijim delovima sebe. A to može biti i strašno ali tu je u broj 11, broj cele godine,  a on predstavlja strast, i daje nam snagu, volju i jaku životnu energiju da prebrodimo sve  nevolje.

Meni je uvek veoma interesantno koliko razna učenja imaju potpuno ista tumačenja. Svi putevi vode u Rim. Svi putevi nam pomažu u jednom, da ponovim, da budemo srećni i kada smo jedan na jedan sa sobom, jedan na jedan sa Jednim.

U svakom slučaju, pripremite se za jednu silovito brzu i jaku godinu, punu transformacija na unutrašnjem planu. Pronađite svoj eliksir koji će vam pomoći u ovoj godini. Moj eliksir je kundalini joga sa sviranjem gonga.

Kundalini mantra ove godine je Ek Ong Kar – Tvorac i sve što je stvorio su jedno. Ako niste još krenuli da radite na sebi, možda će vam ova mantra pomoći u tome. Slušajte je, pevajte je.

Sve najbolje od srca!

Sat Nam!

Vaša učiteljica kundalini joge,

Danica

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.