Godina koja dolazi je, svi već znate, 2017. godina. Po kundalini numerologiji, to je godina sa brojem 10 (2+0+1+7=10), brojem svetlećeg tela (radiant body).

Deseto svetleće telo je telo koje se nalazi povrh aure. Svetleće telo nam daje hrabrost da delujemo bez obzira na strah. Nova 2017. godina će nam dati stvaralački kreativni karakter. Daće nam sijanje i prosperitet. Mogućnost da zablistamo kraljevskim sjajem. Tip ličnosti u kundalini numerologiji za broj 10 je kralj, lider.

Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica kundalini joge, Kundalini kub Beograd Foto Dejan Cvetković
Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica kundalini joge, Kundalini kub Beograd
Foto Dejan Cvetković

Vaše sijanje i vaša snaga će privući u vaš život sve što hoćete i kada hoćete. Ključna fraza za deseto telo je kreativna svest. Kada ste kreativni ne podležete pravilima, ne podležete raznim ograničenjma koje vaš um postavlja. Dozvolite da se u sledećoj godini ispolji vaša hrabrost i kreativnost.

Sledeća fraza je – Sve ili Ništa. Potrudite se da u sledećoj godini dobijete Sve i da budete Sve. Ispunjeni, srećni i zadovoljni. Posebno bih naglasila reč zadovoljni, jer kad ste zadovoljni i zahvalni za to što imate, sigurno će i sreća doći.

Pošto broj 10 traži da imamo i ispunjavamo obaveze, krenite već od prvog januara sa uzimanjem neke obaveze na sebe. Ako nemate ideju šta da uzmete, uzmite onda neku kundalini joga kriju da radite, one su odlične za vežbanje samodiscipline jer se obavezujete i to sebi lično, da ćete svaki dan uraditi kriju pa makar i tri minuta. Idealno.

sand-289225_1280Ako ne možete da izaberete sami, obratite se meni, ja radim i numerološke konsultacije. Ali bilo koju obavezu možete da uzmete, samo novu, i to od januara sledeće godine.

Svetlećim telom upravlja naša kosa. Kosa našem telu nam daju zaštitu i veoma je važna za naše energetsko polje.

Naša kosa je mikrokosmos zdravlja našeg tela. Sadrži mnogo mineralnih materija. Ona raste do određene dužine, ako je ne šišate i onda prestaje da raste. Čuva naš nervni sistem. Kada se ošišate, svo to bogatstvo koje je organizam stvorio bacate i onda mora ponovo da se ulaže energija u stvaranje nove. Duga kosa daje našem svetlećem telu dopunsku energiju, posebno našem mozgu.

Možda je baš 2017. godina prava godina da pustite vašu kosu da raste i da vam pomogne da zasijate.

U 2017. godini pustite dugu kosu, prihvatite obavezu i budite hrabri bez obzira na strah!

Yogi Bhajan je govorio da nam obaveza daje karakter, karakter stvara dostojanstvo, dostojanstvo nas vodi ka božanskoj prirodi, božanska priroda nam daje blagorodstvo, a ono nam daje snagu požrtvovanja. Snaga požrtvovanja nam daje sreću.

Sve najbolje u Novoj svetloj kraljevskoj 2017 godini!

Vaša Danica

dress-864107_1280P.S. Pozivam vas na Novogodišnju Gong Puju (Noć Gongova) 24. decembra. Prvo ćemo raditi kundalini joga krije, specijalno odabrane za broj 10, u čast Nove 2017. kraljevske godine. Onda ćemo pevati i Kirtan mantre za prosperitet sa gitarom. I onda ćete spavati cele noći sa nežnim i moćnim isceljujućim zvucima najkvalitetnijih gongova. Pridruzite nam se! Detaljne informacije možete videti OVDE.

Sat Nam!