Yogi Bhajan, master kundalini joge, govorio je da kada čistimo sopstvenu podsvest, direktno utičemo na sedam generacija pre nas i sedam generacija posle nas.

Možete zamisliti koliko je to ljudi povezanih sa nama i koliko je važno da radimo na sebi.

Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica kundalini joge, Kundalini klub Beograd
Foto Dejan Cvetković

Stari jogini govorili su da naši preci ostavljaju karmički otisak i u našim životima. Još dok smo u majčinoj utrobi, prikupljamo te energetske otiske i od roditelja i od naših predaka. Mnogo blokada, mnogo bola i patnji vuku korene odatle.

Kada pogledamo na naše porodično stablo, naše roditelje, bake, deke, prabake, pradede, svako od nas može naći puno toga što bi valjalo očistiti i osloboditi. Postoji čitavo skladište neprerađenog podsvesnog materijala koje utiče na našu mogućnost da živimo srećnim i ispunjenom životima. Kada iscelimo i te predačke karmičke odnose, onda ćemo se lakše konektovati sa svetlošću i ljubavlju koja dolazi ka nama od naših predaka.

Ova kundalini joga meditacija je za duboko isceljivanje karmičkih odnosa.

Sedite u turski i recite Adi mantru.

Stavite desnu ruku na centar grudi, na srce, dlan okrenut ka grudima. Stavite levu ruku na leđa, takođe u nivou srca, ali okrenite dlan ka napolje.

Pevajte mantra:

Guru guru wahe guru
Guru Ram Das guru

Pevajte 11 minuta.

Ovde mozete naći jednu od verzija mantre.

Setite se češće svojih predaka. Zapalite im sveću u crkvi. Svako od nas ima dve linije roda, po ocu i po majci, i od momenta našeg rođenja te energije su sa nama. One deluju na nas, nekad pozitivno, nekad negativno, ali uvek deluju, bez obzira na to da li smo svesni toga ili ne.

Odradite ovu meditaciju 40 dana, po 11 minuta, mnogi vaši preci će vam biti zahvalni.
Sat Nam!

Vaša učiteljica Kundalini joge,

Danica