Pre nekoliko meseci sam vam pisala o najmoćnijoj mantri za isceljenje u kundalini jogi, mantri Ra-Ma-Da-Sa.

Ova mantra je kao redak i prekrasan dragulj, ona je jedinstvena i u sebi nosi isceljujuću energiju Univerzuma, isto kao što dragulj čuva u sebi i odražava svetlost Sunca. Daje nam isceljenje i osvešćenost. Sastoji se od osam zvukova koji stimulišu kundalini energiju. Zvuk ove mantre balansira i aktivira neutralni meditativni um.

Danica Cvetković, sertifikovana učiteljica kundalini joge, Kundalini klub Beograd
Foto Dejan Cvetković

RA MA DA SA
SA SEY SO HANG

Prevod ove mantre možete naći ovde:

https://www.sitoireseto.com/danica-cvetkovic-isceljujuca-kundalini-meditacija-ra-ma-da-sa/

Kada govorite ovu mantru, prolazite energetski kroz sve čakre, idete u Beskonačnost, sjedinjujete konačno i beskonačno Sa, sjedinjujete etar i zemlju.

Sedite u turski sed i recite Adi mantru.

Kičma prava, brada blago savijena ka grudnom košu. Ruke savijene kao na fotografiji, dlanovi paralelni sa podom i okrenuti ka nebu. Na taj način kao da stvaramo mesto na koje će energija Univerzuma da „sleti“ i da nas obasja. Svi prsti spojeni, osim palca (on predstavlja u kudalini jogi naš Ego), koji je usmeren ka nazad. Ego je odvojen i dozvoljava isceliteljskoj energiji da dođe bez smetnji našeg ega. Oči zatvorene i fokus je na tački između obrva.

Pevajte mantru i fokusirajte se na vibracije mantre, na zvuk. Sve slogove mantre pevajte jasno, osim poslednjeg sloga HANG. Kad pevate Hang neka zvuk N bude malo duži, kao da masirate gornje nepce dok ga govorite. Osetite vibraciju tog zvuka koji stimuliše epifizu.

Pevajte mantru u toj pozi 11-31 minut.

Za kraj udahnite, zadržite disanje i mentalno zamolite Univerzum za isceljenje sebe ili neke druge osobe. Zamislite sebe (ili tu osobu) u potpunosti isceljenim, punim snage, sreće i zdravlja. Zamislite kako ste u zlatnoj, isceljujućoj svetlosti. Izdahnite. Ponovite dva puta.

Ponovo udahnite, podignite ruke uvis i dobro ih protresite.

Ova meditacija ima moćne efekte i kada se radi u grupi, onda napravimo krug i pevamo, a osobe kojima treba energija isceljenja i ljubavi legnu u krug. Radićemo krug isceljenja ponovo, na nekom od mojih časova kundalini joge.

Sat Nam!

Vaša  Danica

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.