Ispratite staru i dočekajte Novu Majansku godinu, u ponedeljak, 25. jula, u Mikseru, od 20 do 22h!

U susret godini Plave spektralne Oluje, proslavićemo Vanvremenski dan mira, putem kulture i umetnosti, koji se slavi u velikom broju zemalja širom sveta. To je dan galaktičkog nasleđa i kreativnog ujedinjenja u miru, harmoniji, smehu, muzici, meditaciji, ceremoniji, igri. To je dan poštovanja vode.

 

calendar-1294209_1280Prosečno kretanje Meseca oko Zemlje traje 28 dana. Maje su godinu delile na 13 delova tj. 13 luna od po 28 dana. To je ukupno 364 dana na šta su dodavali još jedan dan – Vanvremenski dan ili Zeleni dan.

Taj dan ne pripada ni jednoj luni – mesecu. Vanvremenski ili Zeleni dan se proslavlja svakog 25. jula po Gregorijanskom kalendaru, a sledeći 26. jul je prvi dan Nove majanske godine.

Širom sveta je ovaj dan rezervisan za slavlje i zajedništvo. Učesnici proslave često meditiraju na temu opraštanja, oslobađanja od sumnji, slobode, slavljenja života, pročišćenja i nastoje da osete bezvremenost lepote i ljubavi.

To je Dan galaktičkog nasleđa i kreativnog ujedinjenja u miru, harmoniji, smehu, muzici, meditaciji, ceremoniji i igri. U Brazilu se Zeleni dan slavi kao državni praznik i neradni je dan.

Vanvremenski dan se nalazi između zalaska prethodne i svitanja Nove godine. Kao “granica” na kojoj se “pozdravljaju” vibracije koje odlaze i ustupaju mesto novim. Nove mogućnosti i novi prostor za sve što nismo uspeli da uradimo, otvara se upravo u Vanvremenskom danu. Dan kada sa osmehom ostavljamo iza sebe sve staro i hrabro se puštamo u sve ono što će doneti Nova godina.

To je i Dan Poštovanja vode, datum koji je uveo Masaru Emoto, veliki poštovalac dr Hose Argueljesa i Majanskog Kalendara 13 luna, 28 dana.

Vanvremenski dan je važan Dan Sinhronara (Kalendara) 13 luna jer ne pripada ni staroj ni novoj godini koja počinje 26. jula. Tog dana održavaju se Festivali Mira putem kulture i umetnosti.

Glavna ceremonija održava se u MixerHousu, Mostarska 5, Savamala, Beograd, od 20 do 22 sati. Ulaz je besplatan.

Dobrodošli svi koji sanjaju najviši san života u skladu sa našom istinskom prirodom i žele da žive vreme je umetnost. Moći ćete da kupite Sinhronar za godinu Plave spektralne Oluje, knjige, galaktičke kompase.

Ponesite mir, osmeh i ljubav, flašicu vode i crvenu ili belu majicu. Dobrodošli su svi koji sanjaju najviši san života u skladu sa našom istinskom prirodom svetlosnih bića zvezdanih korena, “biotelepatskih antena bez ega” koji žele da žive.

Vreme je umetnost!