Mogu li svećenstvo i ginekologija jedno bez drugog? Čini se da ne.

dada
Dada Batinić

Stoga, ujedinivši imena i pamet, njihova udruga “Sve-Gine” predlaže da se u Ustav uvede obavezni blagoslov plodne vode te krštenje djeteta dok je još u istu uronjeno.

Udruga tvrdi da taj stari hrvatski običaj datira još od vremena Đoa Šimunića iako sam Šimunić priznaje da njega majke nisu nikad naročito interesirale već da ima fetiš na učiteljice, posebice Učiteljicu Života-Povijest s kojom održava intimnu vezu na daljinu.

Evo šta o tome kaže Željka Markić:

“Kad se muškarac i žena vole, a posebno žena, znanstveno je dokazano da njena voda može biti plodna, ako Bog tako hoće.”

Dario Šimić nam prezentira vodu Aquaviva, koju je njegov otac Noa grabio direktno iz Potopa, te je generacijama predavao iz koljena u koljeno, dok je Dario napokon nije flaširao. Aquavivu na guc pije injula, nasumično izabrana, skakačica u vis i eto joj stomak na mjesec ipo od termina… – Voda kojoj vjerujem! – kaže ona.

No, Udruga za mrcvarenje potrošača “Vodovod d.o.o” smatra da su plodne vode u njihovoj nadležnosti te ćemo od siječnja 2014 na našim računima tu stavku plaćati dodatnih 30 kuna.

A sve samo zato jer don Grubišić traži ukidanje vjeronauka u školama.