Bezveze je otić na plažu, a ne slikat papke. Ako ste na FB svima kazali da je more divota, a niste stavili prigodnu sliku, moga bi kogod mislit da ste noge ostavili doma.

Plus, šteta bi bila da narod ne vidi tu kost ispod palca koju je trala štikla i genetika i kojoj je jedini spas operacija.

Ako vam ne uspijeva uvatit cilo stopalo u ekran, primjenite najriđe upotrebljavanu, ali učinkovitu tehniku, ostrižite nokte. Naravno da nije moranje jer je takvo stopalo vrlo praktično kad udre južina. Ne samo da vas valovi neće pomaknit s mista, već, kad zarijete prste u plićak, postoji realna mogućnost da ispod vas šikne nafta.

Dada Batinić
Dada Batinić

Lipo je vidit i otučeni lak (pogotovo ako je drečavo rozi), dok crno ispod nokta odaje ležernost i spontanost. Vi ste osoba koja se ne namišta za svaku fotografiju, štono se kaže, takvi ste kakvi ste. U nas se izraz “takav san i gotovo” smatra postojanošću karaktera, nikako zadrton, primitivnon glupošću.

Mrtva koža na stopalima je dokaz da ste živi i samin tin zaslužuje bit u krupnon planu.

Najmanji prst na kojem se osušio nokat to ne zaslužuje. Pogotovo ako fotografiju stavljate oko ure kad se ljudi spremaju ručat.

Ako nemate lajkova, a sliku ste metili još jučer popodne, razlog triba tražit u činjenici da niste pripoznali gljivice, za razliku od onih koji jesu. Malo fotošopa uspješno riješava taj problem.

Ukratko, ne ajte na more nepripremljeni, bez ajfona, fotoaparata ili mobilnog interneta.