Bezveze je otić na plažu, a ne slikat papke. Ako ste na FB svima kazali da je more divota, a niste stavili prigodnu sliku, moga bi kogod mislit da ste noge ostavili doma.

Plus, šteta bi bila da narod ne vidi tu kost ispod palca koju je trala štikla i genetika i kojoj je jedini spas operacija.

Ako vam ne uspijeva uvatit cilo stopalo u ekran, primjenite najriđe upotrebljavanu, ali učinkovitu tehniku, ostrižite nokte. Naravno da nije moranje jer je takvo stopalo vrlo praktično kad udre južina. Ne samo da vas valovi neće pomaknit s mista, već, kad zarijete prste u plićak, postoji realna mogućnost da ispod vas šikne nafta.

Dada Batinić
Dada Batinić

Lipo je vidit i otučeni lak (pogotovo ako je drečavo rozi), dok crno ispod nokta odaje ležernost i spontanost. Vi ste osoba koja se ne namišta za svaku fotografiju, štono se kaže, takvi ste kakvi ste. U nas se izraz “takav san i gotovo” smatra postojanošću karaktera, nikako zadrton, primitivnon glupošću.

Mrtva koža na stopalima je dokaz da ste živi i samin tin zaslužuje bit u krupnon planu.

Najmanji prst na kojem se osušio nokat to ne zaslužuje. Pogotovo ako fotografiju stavljate oko ure kad se ljudi spremaju ručat.

Ako nemate lajkova, a sliku ste metili još jučer popodne, razlog triba tražit u činjenici da niste pripoznali gljivice, za razliku od onih koji jesu. Malo fotošopa uspješno riješava taj problem.

Ukratko, ne ajte na more nepripremljeni, bez ajfona, fotoaparata ili mobilnog interneta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.