Jennifer Aniston rekla je da je skoro odustala od glume nakon nedavnog projekta: „Volela bih da nastavim karijeru kao dizajner enterijera“

Jennifer Aniston otkrila je da je tokom protekle dve godine više puta razmišljala o svom povlačenju iz sveta glume.

Glumica je gostovala u SmartLes-u, iHeartRadio podkastu koji su vodili Jason Bateman, Will Arnett i Sean Hayes. Tokom razgovora priznala je da ju je jedan od njenih nedavnih projekata skoro podstakao da napusti glumu.

Iako je odbila da kaže o kojem se tačno projektu radi (pretražite sami šta je snimila u poslednje dve godine), precizirala je da ju je to iskustvo dovelo do toga da preispituje mnoge od svojih izbora u karijeri pre serije Morning Show, na Apple TV +.

Uprkos dostignućima na filmu i televiziji, Jennifer Aniston (51) priznala je da je ozbiljno razmišljala da potpuno odustane od glume.

Jennifer Aniston se oprašta od glume?!

„U poslednje dve godine sam puno razmišljala o tome, što se nikada pre nije dogodilo – objasnila je – rekla sam sebi mnogo puta da mi je „Woah, ovaj projekat isisao je moj život“, i ne znam da li je ovo ono što me zanima”.

Jennifer je rekla da scenario za ovaj projekat, koji radije da bi da imenuje, „nije bio spreman“.

Objasnila je: ‘To je bio nepripremljen projekat, svi su slučajno bili deo njega. Ali onda sebi uvek kažete: „Nikad više! Nikad to ne bih ponovila!’’’’.

Uprkos negativnom iskustvu, Jennifer Aniston je uverila obožavaoce da je imala mnogo lepih uspomena na svoje glumačko vreme. Naročito u vezi sa prijateljima.

Konačno, Aniston je sve uverila rekavši da ne planira uskoro da napusti filmsku industriju, ali je otkrila da u slučaju da do toga dođe, ne bi joj smetalo da nastavi karijeru kao dizajner enterijera.