Crvene pantalone su trend koji nam je bio potreban da unese svetlost u sumorni zimski period.

Tako intenzivna i strastvena, crvena je nesumnjivo boja na koju se treba fokusirati kako bi ispunila glamur u novoj sezoni jesen-zima.

Videli smo je kako defiluje na najprestižnijim modnim pistama, a sada je vidimo kako se postepeno pojavljuje u izlozima – fizičkim i onlajn – i naravno na poznatim zvezdama i uticajnim ličnostima.

Odlično, reći ćete, ali kako da ih kombinujemo da ne bismo pravili greške? Da, istina je, priznajemo to: to je nijansa koja se često doživljava kao „zahtevna“, ali uz odgovarajuće mere predostrožnosti, pokazaće se lakše nego što mislite, videćete.

Image by marymarkevich on Freepik

Na kraju krajeva, postoji toliko mnogo mogućih kombinacija! Da biste bili sigurni, možete se orijentisati, na primer, u super „bezbednim“ kombinacijama, kao što je ona neutralnih nijansi ili paspartu crna.

Ako se, pak, osećate „odvažno“ sa smelijim kombinacijama sa snažnim vizuelnim efektom, zeleno svetlo i za jače nijanse kao što su ljubičasta, fuksija, električno plava i narandžasta: rezultat će svakako biti veoma „modalan“ i vi sigurno nećete proći nezapaženo.

Ali koji je to modni komad koji je #musthave u jednoj od divnih crvenih nijansi koja se ne sme propustiti ove godine? Lepe, crvene pantalone, naravno! Već smo ih primetili na najzgodnijim It devojkama i, iskreno, jedva čekamo da u njima izađemo na ulicu…

Vila Petite
ASOS DESIGN
ASOS DESIGN
Extro & Vert Premium
Never Fully Dressed
VESPER
VERO MODA
Extro & Vert Tall
Miss Selfridge
ASOS DESIGN
ASOS DESIGN