Poze za analni seks mogu biti mnogo maštovitije od psećeg stila, kaže Trejsi Koks, čuvena stručnjakinja za seksualnu edukaciju. Ako ste za neku analnu akciju, probajte bilo koju (ili sve) od ovih navedenih.

Ako nikada ranije niste probali analni seks, učinite uslugu oboma i prvo pročitajte Kako da se pripremite za analni seks, ali ako ste već probali seks sa zadnjeg ulaza, sve što vam treba je mnogo (kvalitetnog) analnog maziva, opaki odsjaj u tvom oku i možda neobičan komad nameštaja!

Image by pressfoto on Freepik
Image by pressfoto on Freepik

Plesačica u krilu: Analni seks na stolici

Ako je nervozna zbog analnog seksa, to joj daje kontrolu nad brzinom i dubinom penetracije. Za ovu vam je potrebna veoma stabilna stolica bez ruku. On sedi na stolici, ona vodi njegov penis unutra, a zatim pažljivo gura nazad dok on ne prodre u potpunosti. Zatim se podiže gore-dole da se ljulja po njegovom penisu.

Zašto je to dobra poza: Može da posegne napred da stimuliše svoj klitoris ili da se on igra sa njenim grudima. Ako uživa u stimulaciji testisa, može lagano da raširi noge dok se ona spušta da uzvrati uslugu.

Image by gpointstudio on Freepik
Image by gpointstudio on Freepik

Nevaljali zeka: Poza za analni seks doggy style

Ako ostane blizu nje, penetracija je plitka, što omogućava analni snošaj ako je na  strani zadnjice. Ovo bolje funkcioniše na tvrdoj površini, pa preskočite krevet i umesto toga idite na pod. Ona kleči ispred i visoko podiže donji deo kako bi on mogao da prodre.

Zašto je to dobra poza: Još jedna odlična pozicija ako ste novi u polju analnog seksa, činjenica da ste oboje tako stabilni znači da mu je lako da drži vibrator srednje veličine na njenom klitorisu tokom seksualnog odnosa. Iako ova pozicija nema kontakt očima, velika kontaktna tačka znači da se i dalje može osećati kao intimno iskustvo.

Love photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto by gpointstudio , Freepik.com

Zagnjurite: Analni seks ga pozicionira na vrhu

On na najvišim pozicijama dobro funkcioniše za analne odnose jer su tako raznovrsni. Položaj njenih nogu čini svu razliku u ovom položaju. Za duboki prodor, treba da stavi svoje noge na njegova ramena – što ih više i unazad stavlja, on može dublje da zaroni.

Zašto je to dobra poza: Stavite jastuk ispod njenih kukova za lakši pristup i on je savršeno pozicioniran da koristi pokrete ljuljanja/brušenja koji su nežni za oboje. Ovo takođe funkcioniše za parove koji redovno imaju analni seks i više vole staromodno zabadanje.

Sex couple photo created by cookie_studio - www.freepik.com
by cookie_studio – www.freepik.com

Prljavi ples: Analni seks položaj nogu iza glave

Evo još jednog koji radi za iskusne parove. Ona leži licem prema gore, a zatim podiže kolena do brade. On kleči ispred i prodire, ona ispravlja noge i oslanja ih na njegova ramena, povlačeći jednu nogu unazad tako da je savijena. Ona se drži za zadnju stranu njegovih butina, a on je hvata za ravnotežu.

Zašto je to dobra poza: Ona može da „pleše“ na njegovom penisu tako što menja noge, masirajući ga sa jedinstvenim osećajem kotrljanja. Izgleda muževno i ima sjajan pogled na njene grudi i ima mnogo seksi kontakta očima.