Nedavno istraživanje otkriva da tokom prvih sastanaka većina muškaraca nije u potpunosti iskrena sa svojom partnerkom.

Pročitajte i ovo: Kako da znaš da se sprema da raskine sa tobom, da te ostavi!

Izlazak na prvi sastanak sa nekim ko vam se sviđa nije lak podvig. Kada uspete, normalno je da stavite sve šanse na svoju stranu kako biste osigurali da dobijete drugu… Čak i ako to ponekad znači da lažete o određenim malim detaljima ili barem niste potpuno iskreni.

Pročitajte i ovo: Nije prirodno provesti život samo sa jednom osobom

U svakom slučaju, ovo je ono što studija koju je sproveo sistem finansijske emancipacije Rosali otkriva o odnosu koji Francuzi i Francuskinje imaju sa svojim novcem. Ispitujući nekoliko učesnika na ovu temu, shvatili su da su mnogi ljudi lagali o svojoj finansijskoj situaciji i prihodima kada su izlazili.

Image by lookstudio on Freepik

Muškarci spremni da rizikuju prekoračenje zbog ljubavi?

Kako prenosi Cosmopolitan, to bi još više važilo među muškarcima, jer 77 odsto njih priznaje da ne okleva da preuveličava visinu svoje plate rizikujući da kasnije budu razotkriveni.

Pročitajte i ovo: Zaljubljeni smo! Dakle, treba da se venčamo?!

Nasuprot tome, 44% žena igra na kartu poštenja tako što odmah govore strogu istinu o svojoj plati.

Ova ista anketa otkriva da bi 93% muškaraca bilo spremno da uđe u vezu sa ženom koja zarađuje manje od njih, dok bi 64% žena pristalo na isto.

Pročitajte i ovo: Savršen On i naša savršena veza

Kada su u pitanju pokloni i mali romantični dodiri, dokaz da viteštvo nije potpuno mrtvo, muškarci su ti koji takođe najverovatnije neće štedeti troškove da zadovolje svoju drugu polovinu.

Čak 64% kaže da je spremno da rizikuje prekoračenje zarad lepih očiju svoje partnerke u poređenju sa 52% žena.