Treći nastavak kultnog filma Bridžit Džons dolazi u naše bioskope na jesen. Svetska premijera zakazana je za 22. septembar. Do tada, na raspolaganju nam je prvi trejler i par poznatih detalja iz novog nastavka filmske sage.

bridget-jones-3-libro

 

U novom nastavku filma, Bridžit Džons dobija bebu, tako da je zaplet filma upravo oko njenog majčinstva.

Zvaničan naziv trećeg nastavka filma je Bridget Jones’s Baby. U filmu o simpatičnoj, trapavoj debeljuci, koja to više nije, očekuju nas i novi likovi, pored glavne junakinje, koju i dalje igra Rene Zelveger i izabranika njenog srca, u ulozi Kolina Firta.

Glavna vest je da je Bridžit Džons trudna, ali pitanje je čija je beba!

bridget-jones-incinta

Odgovor na to pitanje, za sada, ne zna ni sama glumica, koja tumači glavnu ulogu. Rene je, u intervujuu za magazin Sunday Express, rekla da niko od učesnika u stvaranju filma ne zna ko je otac njenog deteta. Ideja kreatora filma je da sve zainteresovane drže u neizvesnosti do zvanične premijere.

Veliko iznenađenje je da novi film nije rađen na osnovu treće knjige Dnevnik Bridžit Džons, Helen Filding, kako je bilo za očekivati. U knjizi, glavna junakinja ima 51 godinu, majka je dvoje dece i udovica jadnog Marka Darsija, dok u filmu stvari stoje drugačije.

bridget-jones-renee-zellwegger

U novom filmu Bridžit Džons je opet sama, ali trudna 43-godišnjakinja, koja ne zna ko je otac njenog deteta. Jedino što se zna jeste da je i dalje smotana i zbunjena.

Lik nežnog i strpljivog Darsija igra opet Kolin Firt. Iako se nešto sumnjivo opet dešava sa Bridžit, i dalje postoji tajna veza između njih dvoje.

Ovog puta, njegov šarmantni i nedovoljivi rival neće biti Danijel Kliver. Naime, Hju Grant odlučio je da ne prihvati ulogu u novom filmu, na žalost mnogobrojnih obožavateljki. Novopridošlica je drugi plavooki lepotan, Patrik Dempsi, koji je upravo zbog snimanja ovog filma napustio snimanje serije Grace’s Anatomy. Dempsi menja Klivera u borbi sa Markom Darsijem za osvajanje srca Bridžit Džons. Lik naslednika u rivalstvu biće potpuno drugačiji od prethodnika.

patrick-dempsey-bridget-jones

Da bi održali misteriju i napetost do same premijere, produkcija je snimila tri različita završetka filma tako da niko od učesnika u procesu stvaranja ne zna koji će biti izabran kao pobednički.

bridget-jones-ipad

Bridžit je evoluirala, u skladu sa napretkom tehnologije, tako da svoj dnevnik više ne piše rukom, nego na svom voljenom iPadu, kako se vidi na posteru filma. Ali, u suštini, sve ostaje isto. Ne znači da se naša draga filmska prijateljica promenila. Sudeći prema trejleru, ona je i dalje slatka, trapava naiveta, na našu radost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.