Koji horoskopski znaci strahuju od obavezivanja i posvećivanja samo jednom partneru? Koje to prihvataju? Takođe, šta ih može dovesti do uspešne, posvećene veze?

Ako tražite predanu, ispunjenu i uspešnu vezu, proverite svoje izglede za ozbiljnu posvećenost i brak. Saznajte kojim planetama treba da verujete kada razmišljate o obavezivanju i nadate se romantičnoj i trajnoj vezi.

Takođe, otkrivamo sve o romantičnom zabavljanju i partnerskim odnosima svakog znaka, koji znakovi imaju fobiju od vezivanja i razloge zašto se bore sa posvećenošću.

Ako izlazite sa osobom koja se bori sa posvećenošću, saznajte kako je možete naterati da stavi prsten na vašu ruku osnovu njegovog znaka!

Hajde da pogledamo znak po znak, ali prvo proverimo da li je on vaša prava srodna duša!

Love photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ovan

Ovnovi bi se mogli požuriti i nikada neće požaliti ako odaberu partnera koji je velikodušan sa starim garancijama.

Tako je, Ovan ne voli da se izmotava kad su sigurni da su upoznali „onog pravog“, a tako siguran stav daje njihovom partneru više samopouzdanja, čak i ako su prirodno obazriviji prema takvim stvarima.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Ovnovi se obično zaključavaju u svoju najuspešniju vezu kada samački život izgubi sjaj (ovo može potrajati), a njihov ljubavni lov obično je prilično brz jer tu usmeravaju svu svoju energiju odjednom.

Ili započinju razgovore o obavezivanju kada upoznaju nekoga ko će raditi sve stvari koje oni mrze.

Background photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Bik

Posvećenost nije za slabiće, a Bik je dovoljno hrabar da ranije koristi reč „posvećenost“ u odnosu na mnoge druge znakove.

Oni poznaju svoja srca i ne vide smisao u lutanju okolo ako su njihova osećanja jaka, i radije bivaju posvećeni jednom partneru nego da švrljaju od jednog do drugog.

Bik je horoskopski znak koji je rođen da se obaveže, a posebno kada se odbijaju od toga da im se vlastita posvećenost ne obije o glavu.

Pročitajte i ovo: Testovi Saturna kroz zodijačke znake

Bikovi su stručnjaci da nanjuše šta je dobro za njih, finansijsku sigurnost i nekoga ko ima dovoljno izdržljivosti u banci da im udovolji i zadovolji njihove proždrljive fizičke potrebe – i nekoga ko je sposoban da se uskladi sa njihovim dnevnim i noćnim tempom.

People photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Blizanci

Obaveza se često prišunja Blizancima. Pre nego što to saznaju, oni žive posvećenu vezu, a da je zapravo nisu definisali kao takvu, a sve će to verovatno biti dokumentovano na društvenim mrežama.

Možda su prilično pasivni i dozvoljavaju svom partneru da postavi ton za sve ozbiljne stvari u vezi.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja

Način da se Blizanci uvedu u uspešnu, posvećenu vezu jeste da budete jedan od onih retkih, skromnih pojedinaca koji dozvoljavaju drugim ljudima da sijaju, a to ne proziva njihovog partnera kada im svakodnevno protivreče.

Tihi intelekt obično dovodi do toga da Blizanci padnu na teme.

Nature photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Rak

Rak sa neodređenom posvećenošću radu nije srećan Rak. To što ne znaju gde stoje izjeda njihovo poverenje.

Njihova voljena osoba može da vidi Raka u najboljem redu sve dok oni Raku vraćaju ono što ulažu emocionalno, suzu za suzu, i u okruženju bez drame.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Put do srca Raka nije samo kroz njihov stomak. Rakovi se vezuju za pouzdane ljude koji su rođeni stari, ili one bez porodice ili sa ozbiljnim nedostatkom nežnosti u svom životu.

People photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Lav

Lav je glavna nagrada. Kao da ne očekuju prsten od koga će im prst pozeleneti.

Lav je vatreni znak, pa mogu da budu nestrpljivi, ali ovo je i fiksni znak, pa mogu ponosno da čekaju svoje vreme pre nego što počnu da razgovaraju o posvećenosti.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi

Zdravlje svog srca shvataju izuzetno ozbiljno.

Lavova ideja posvećene veze je ona u kojoj oba partnera dele isti životni plan, poput približavanja o tome koliko dece žele ili o tome koliko ogledala jedna kuća može da ima!

Wedding photo created by freepic.diller - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Devica

Devica bi bila prvi znak koji bi kelneru rekao da li je na njihovoj čaši ostao ruž za usne, ali možda nisu toliko strogi kada je posvećenost u vezi u pitanju.

Vidite, oni mogu da budu prilično zadovoljni sami sobom, pa moraju znati da je ono što dobijaju zauzvrat bolji posao od onog koji imaju sami sa sobom i da odgovara njihovim strogim standardima.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Devica voli da bude uspešna u životu. Potreban im je odnos koji mogu rastaviti i ponovo sastaviti u glavi kada ne funkcioniše, pa je njihov uspešan uži izbor obično ispunjen komplikovanim ljudima.

Oni takođe mogu da budu najsporiji horoskopski znak koji se posvećuje samo jednoj osobi, shvatajući da ludosti mladih ljudi mogu brže dovesti ljude do razvoda.

Love photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vaga

Svi znamo da su Vage zaljubljene u ideju da budu zaljubljene, pa je to često ideal na koji se u početku obavežu. Ostatak obično sam dođe na svoje mesto.

Ozvaničenje veze je važno za ovaj znak. Što je jači intelektualni odnos, Vaga se oseća opuštenije i sigurnije.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Vaga i posvećenost idu zajedno kao konj i kočija, ali im se sviđa i zabavna im je druga polovina koja je pomalo trofej, ili neko fizički privlačan koji sprečava leptire da im ikada pobegnu iz stomaka i koji ih zauvek drži na nogama.

Business photo created by alexvolot - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Škorpija

Škorpija je znak sporog sagorevanja koji voli da testira posvećenost potencijalnog partnera.

Moraju da imaju apsolutno poverenje u partnera jer kod njih nema rekla – kazala, inače, ništa od veze, pa je ovom prirodno sumnjičavom znaku potrebno neko vreme da se prihvati obavezivanje i verovatno neće biti prvi koji će to izneti na sto.

Pročitajte i ovo: Najbolji i najgori ljubavni parovi zodijaka

Vole da vide materijalni dokaz posvećenosti partnera.

Ako ga nema, to je dovoljan razlog za raskid za Škorpiju ako ne postoji apsolutna posvećenost.

Ne žele ljubavnika sa skraćenim radnim vremenom. Dobar seks je najbolja polazna tačka za uspešnu vezu sa Škorpijom, iza koje sledi finansijska jednakost, tako da obe strane mogu uživati u dobrom životu bez ogorčenosti koja se uvlači zbog nedostatka priliva novca.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

People photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Strelac

Strelac, fobičan prema obavezama bilo koje vrste, radije ne bi planirao narednih pet dana unapred, a kamoli narednih pet godina.

Mada, nije ih nemoguće naterati da se obavežu, a kada je Strelac uhvaćen umrežu, njihov nemir se smanjuje – ipak se to možda neće dogoditi sve dok ne budu imali nekoliko veza zadenutih za pojasom.

Reč „posvećenost“ bi mogla naterati neke pripadnike zanaka Strelca, a posebno muške pripadnike znaka, da se uguše nazdravljanjima (živeli mladenci!).

Mrze da se osećaju kao da su uhvaćeni u zasedi, pa osoba na koju se obavežu mora da bude korak ispred ovog brzog znaka, koristeći lukavstvo da natera Strelca da misli da su oni ti koji se zalažu za posvećenost.

Jarac

Jednom kada se Jarac obaveže, što će oni u potpunosti i učiniti (jednom), njihov partner će videti njihovu manje uočljivu mekšu stranu.

Ili, kao u slučaju Jarca (LeBron James), posvećuju se osobi koja podržava njihovu karijeru i razume njihovu potrebu da teže nečemu – podjednako osobi koja deli njihove ambicije.

Pročitajte i ovo: Saturn i brak

Jarac se posvećuje osobi koja želi da stvori dom prirodno, bez obzira na pol.

Ovaj znak zna koliko promena u karijeri može promeniti osobu, pa obično idu za nekim ko se nastanio u njihovoj blizini kako bi umanjili razdvojenost ili konkurentnost.

People photo created by senivpetro - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vodolija

Vodolija je slobodoumni horoskopski znak. Nikada robovi konvencije, možda se nikada neće u potpunosti posvetiti kao što to čine drugi znakovi jer im se čini da osećaju kao da zadržavaju čak i malo svoje individualnosti umesto da se ona sažima u paru.

Oni uvek zadržavaju za sebe mali deo sebe. Nikada se ne daju u celosti.

Pročitajte i ovo: Sedma kuća horoskopa i planete u njoj

Potpisano, zapečaćeno, isporučeno, ja sam tvoj – nije za Vodolije! To je sve previše lako za njih.

Ne smeta im ako se njihova prava ljubav izgubi poštom jer to odlaže dolazak jednoličnosti i dosade.

Posvećenost u njihovim očima svakom posmatraču može izgledati kao haos.

Ribe

Ribe su vodeni znak. Imaju snažne emocije. Ali budući da su promenljivi znak, njihove emocije su uvek u stanju fluktuacije, pa ih možda neće uvek razumeti, što otežava obavezivanje.

Priznavanje onoga što žele dolazi od toga da im partner prvo pokaže svoju ruku.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Ribe mogu da budu prilično izbirljive u pogledu toga kome su se obavezale, i mogu izdržati za heroja jednu veliku ljubav svog života, i na taj način propustiti sve male ljubavi između njih. Ovo je znak samopožrtvovanja!

Partner kao „projekat“ ili neko ko nije imao najlakši život takođe može aktivirati gen za posvećenost Ribama.