Kao i prethodne, boje nastavljaju da budu glavno izvorište modnih inspiracija za predstojeću modnu sezonu proleće – leto 2018!

Modni dizajneri prepoznali su potrebu pratilaca modnih trendova da unesu boje u svoje živote, i kao odgovor na njihovo zdušno prihvatanje boja od prethodne sezone, odlučili da i ove modne sezone proleće – leto 2018 žive boje budu zastupljene u njihovim kolekcijama.

Moda proleće leto 2018

Kako stvari stoje, želja za samoizražavanjem u živopisnim bojama bila je zvezda vodilja u kreiranju palete boja za modnu sezonu proleće – leto 2018, koja odiše optimizmom i samopouzdanjem i unosi novu vrstu živosti u modne trendove, što nama, modnim konzumentima, daje veću mogućnost da istražujemo i eksperimentišemo sa bojama u svojoj garderobi.

Jasno definisane, izražene boje pružaju priliku za boljim i upečatljivim samoizražavanjem osobe koja ih nosi.

Stoga, PANTONE® kolor Institut, kompanija koja se bavi kreiranjem boja, predstavila je paletu boja koje ćemo nositi kroz garderobu tokom predstojeće modne sezone proleće – leto 2018. Odnosno, dve palete boja, jednu prema modnoj sceni Nedelje mode u Londonu, takoreći, za evropsko tržište, i drugu prema navikama i ukusu modne publike koja prati Nedelju mode u Njujorku. Razlike su neznatne, pre svega, u nijansama, a ne u bojama, tako da vam mi ovde predstavljamo paletu boja namenjenu evropskom tržištu.

Paleta boja za modnu sezonu proleće – leto 2018 sastoji se od četiri osnovne boje, koju čine Coconut Milk bela boja, Warm Sand bež nijansa, svetlo siva Harbor mist i mornarsko plava pod istim imenom Sailor Blue, kao i 12 razigranih boja u trendu, Cherry Tomato, Palace Blue, Ash Rose, Nile Green, Meadowlark, Blooming Dahlia, Ultra Violet, Spiced Apple, Pink Lavander, Almost Mauve, Rapture Rose, Lime Punch, koje vam predstavljamo u galeriji.

Inače, za boju 2018. godine izabrana je Ultra Violet boja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.