Ako uskladimo boju svoje odeće sa danom u nedelji, boje će nam podariti više energije, prema solarnom sistemu. Na taj način bolje ćemo se osećati.

U skladu sa solarnim sistemom, svaka planeta upravlja određenim danom u nedelji. To znači da bi energija koju emitujemo trebalo da bude usklađena sa energijom univerzuma da bismo postigli ciljeve koje želimo da ostvarimo.

Takođe je važno da odećom koju nosimo pojačamo svoju energiju, ako već možemo. Probajte i osetite razliku!

Foto Tatiana Lapina
Foto Tatiana Lapina

Ponedeljak

Prema zvezdama, ponedeljak je savršen dan za sve vrste kozmetičkih tretmana. Ponedeljkom vlada Mesec tako da je poželjno da nosite belo i srebrno, recimo, nakit, ako hoćete da pozitivna energija prostruji vašim bićem.

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019

Utorak

Utorak pripada Marsu i savršena boja za ovaj dan je crvena. Nosite crveno utorkom da biste postigli uspeh i ostvarili prosperitet.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

Sreda

Sredom nosite žuto radi dobre komunikacije, trezvenog razmišljanja i dublje meditacije. Žuto je u relaciji sa Merkurom.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Četvrtak

Četvrtkom vlada planeta Jupiter tako da su metalik boje, kao i plava, purpurna i ljubičasta od suštinskog značaja za efikasan rad, postizanje ciljeva i investiranje u posao.

Photo by Marten Bjork on Unsplash

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

 

Petak

Roze, pink i zelena će vam pomoći da poboljšate svoje odnose, izvučete maksimum iz svog fizičkog izgleda i ostvarite mnoštvo društvenih veza, zbog uticaja Venere.

Pročitajte i ovo: Mala bela haljina je nova ne-mogu-da-živim-bez-nje-haljina! Najnoviji modeli

Subota

U subotu obucite svoju omiljenu malu, crnu haljinu. Dodajte sive tonove, koji će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima, ograničenjima i problemima. Energija Saturna će vam dati snagu.

Pročitajte i ovo: Tufne – najradosniji modni trend za proleće – leto

Nedelja

Sunce upravlja Nedeljom. Njegova energija će vam pomoći da obnovite svoj energetski status, doprineti poboljšanju vaše vitalnosti i doneti vam trenutke radosti, ako nosite narandžastu i zlatnu.