Bojanke za odrasle, apsolutni hit u svetu, osvajaju i naše tržište!

Bojanke za odrasle namenjene su trenucima opuštanja i prepuštanja kreativnosti. Motivi prve bojanke Oboji me dušom su životinje. Odabrano je sedam životinja, koje imaju snažnu simboliku. Mudrost, harmonija, ljubav ili snaga, životni su principi kojima svako od nas teži. Motivi koji su pred vama, spajaju te ideale u kreativno podsticajne oblike.

bojanka2Uz motive životinja naći ćete i afirmacije koje će nam pomoći da svoju podsvest ispunimo konstruktivnijim i lepšim idejama. To je dragocen psihološki alat uz koji se brže ostvaruju ciljevi, stiču i menjaju navike, postiže samoisceljenje i podiže samopouzdanje.

Bojanke za odrasle zasnovane su na tehnici usmeravanja pažnje koja je izuzetno korisna vežba za ovladavanje mislima i osećanjima, kao i za prevazilaženje stresa. Zbog toga je terapija umetnošću stekla veliku popularnost i dragocen je pomoćnik u postizanju unutrašnjeg mira i opšte harmonije.

Poklon uz bojanku je set od tri bojice koje treba da vas podstaknu da se što pre prepustite svojoj kreativnosti. Nema posebnog uputstva za upotrebu bojica, niti za redosled bojenja. Suština je u tome da se igrate i da vas vodi intuicija.

bojanka3Bojanku možete nositi u tašni, možete je bojiti dok čekate na neki sastanak ili kod kuće, kad deca i ukućani spavaju ili zajedno sa njima, kad ste na odmoru, putu ili kada osetite da ste napeti i da bi vam prijalo da se osamite. Ukratko, kad god naiđe prilika za predah, bilo da je stvorite ili da se ukaže sama, bojanka će biti vaš idealan saputnik na ovom maštovitom i podsticajnom putovanju.

Ideja je da probudite umetnika koji spava u vama i uživate u svom stvaralačkom radu. Dobro je znati da se kreativnost oslobađa iz druge čakre, Svadištane, tako da izražavanjem svoje kreativnosti otvarate i drugu čakru, koja je pored kreativnosti, zadužena i za seksualnost.

Bojanke izdavačke kuće Liber Novus prodaju se uz magazin Blic žena, jednom mesečno, svake treće subote u mesecu, počev od 20. avgusta, po ceni od 229 dinara. Kolekciju čini ukupno osam bojanki, a pored životinja, motivi su mandale, cveće, urbani motivi, ženski svet, priroda, zodijak i Indija. Akcija traje do marta naredne godine.

Dobili smo informaciju od distributera da na tržištu širom Srbije ima još bojanki koje čekaju na vas, tako da nikako ne odustajte od potrage.

Uživajte u trenucima koji su pred vama i obojite ih bojama koje vas inspirišu i raduju.

Vodič za nagradnu umetničku mini seansu

bojanka4Odvojit par minuta samo za sebe. Izaberite crtež i afirmaciju koji vam najviše prijaju. Udahnite duboko i izgovorite naglas odabranu afirmaciju.

Zatim, obojite crtež emocijama koje ste probudili u sebi.

Pošaljite nam sliku svog crteža na email adresu redakcije portala Sito&Rešeto sitoireseto.inbox@gmail.com i navedite afirmaciju koja vas je inspirisala.

Autore prva tri pristigla rada, obradovaćemo posebnim poklonom, u vidu šolje sa afirmacijama.

Nagrađeni radovi biće objavljeni na Facebook stranici Sito&Rešeto, kao i na stranici Bojanke za odrasle – oboji me dušom, koju je potrebno da lajkujete, da biste učestvovali u konkursu.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.