Dragi Blizanci,

Vaš uspeh u Novoj 2022. godini zavisiće najviše od toga kako postavite poslovne i finansijske planove na samom početku godine u januaru.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Bićete u mogućnosti da sklopite nove finansijske sporazume, podignete kredite koji su neophodni za finansiranje velikih i dugoročnih projekata, a najviše od svega će biti potrebno da radite na vašoj veštini prilagođavanja kretanjima na tržištu i promena u platnom prometu.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Biće neophodno da reagujete brzo i precizno na svaku promenu.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Sekstil Jupitera sa Uranom će vam u februaru omogućiti da u tajnosti razvijete projekat koji će vam doneti prednost nas konkurencijom i koji će biti važan za vaš napredak u karijeri.

Koristićete nove tehnologije i metode rada. Mart će vam biti pogodan za pokretanje novih poslova, a najviše uspeha ćete imati u oblastima menadžmenta, komunikacija i trgovine.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u aprilu će vam doneti dobar osećaj za dobitne poteze i doprineće vašem unapređenju.

Jupiter će ući u znak Ovna 11. maja i otvoriće vam mogućnosti za ulazak u novu saradnju koja će se pokazati korisnom.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Juli i avgust će biti puni izazova koji će od vas zahtevati dobar osećaj za tržišna kretanja kako biste mogli da u pravom trenutku pokrenete nove projekte, da održavate aktuelne poslove konkurentnim i izbegnete teškoće.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom septembra i oktobra nailazićete na teškoće u saradničkim odnosima i bićete primorani da prekinete saradničke odnose koji vam ne donose planirane rezultate. Izbegavajte da ulazite u poslovne i finansijske rizike.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom novembra ćete uspeti da nadoknadite zadatke koji su bili u zaostatku i da pokrijete gubitke koje ste imali. Uspeh vas očekuje u oblastima usluga.

Tokom decembra ćete se suočavati sa neslaganjem sa poslovnim partnerima i teškoćama ako se bavite javnim oblastima.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nezaposleni Blizanci će imati povoljne mogućnosti da se zaposle tokom januara, marta, maja i novembra. Oblasti gde ćete biti traženi su dizajn, ekonomija, pravo, javni poslovi i usluge.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Sekstil Jupitera sa Uranom će vam tokom februara doneti više vremena za intimne trenutke sa voljenom osobom i uspećete da ostvarite važne zajedničke ciljeve.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom marta i aprila ćete uživati u zajedničkim izlascima i društvenim aktivnostima.

Konjunkcija Venere sa Jupiterom će vas činiti emotivno otvorenim i pružaćete iskrena osećanja partneru.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Maj i jun su vam povoljni za zajednička putovanja. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja i oko svega ćete moći da se dogovorite. Uživaćete u razgovorima o raznim temama.

Juli, septembar i oktobar doneće vam neslaganja. Zauzimaćete suprotne stavove u vezi zabave i imaćete različite želje u odnosu.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U novembru ćete uspeti da povratite sklad između vas.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja će vam se na prvi pogled dopasti i primetićete da su simpatije obostrane. Problem će biti što vaša simpatija nije slobodna. Predložiće vam tajnu vezu i na to ćete olako pristati.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Već od druge polovine godine ćete početi da osećate nezadovoljstvo. Prekinućete ovu vezu najkasnije do septembra i u novembru ćete upoznati nekog ko će umeti da oseti koje su vaše prave potrebe u ljubavi i da ih ispuni. Ova veza će vam prijati.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU u RIBAMA od 29.12.2021. do 20.12.2022.

Stariji Blizanci će veći deo 2022. godine ići iz avanture u avanturu, a moguća je jedna otvorena, slobodna veza u kojoj ćete pronaći mnogo zabave i razumevanja za vaše potrebe.

Jesenji period vam donosi nezadovoljstvo. Ozbiljne veze neće biti.

Zdravlje

Tokom marta i aprila bićete podložni pojačanoj osetljivosti na stres, a moguće su i reumatske tegobe, kao i povrede. Nakon toga sledi period stabilnosti, da bi od jula do septembra vaš imunitet bio u padu.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Moguće su upale u predelu grla u urološke smetnje. Ostatak godine vam donosi promenljivo zdravlje. Bićete skloni prehladi. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata raznovrsnu hranu i veće količine vitamina.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Jedite više svežeg voća kao što su trešnje, jagode, kupine, borovnice, urme, pomorandže i banane. Orahe, suncokretove semenke i proso jedite često.

Od povrća će vam prijati pasulj, spanać, crni luk, krompir, kupus i brokoli. Jedite više ribu, a manje meso. Izbegavajte mesne delikatese.

Srećni brojevi: 4, 11, 16, 22, 25