BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Nova 2021. godina vam počinje sa novim izazovima. Jupiter koji vlada vašim poljem posla i karijere će sredinom januara praviti kvadrat sa Uranom. Ideje, pristupi i drugačije metode koje ste pokušali da unesete u vaš način rada neće vam doneti očekivane rezultate.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Nailazićete na razna podmetanja i ometanja od strane osoba kojima nećete moći da uđete u trag, a što će vas veoma usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva.

Nedostajaće vam podrška od strane stručnih osoba.

Pročitajte i ovo: Osa IV i X kuće horoskopa – Da li živimo živote svojih predaka?

U februaru će Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam omogućiti da pokrenete saradnju sa inostranstvom, kao i jedan novi projekat u koji ćete uneti svoje stručno znanje i kreativnost i koji će vam u budućnosti doneti značajnu zaradu.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

U martu će Sunce i Venera praviti konjunkciju sa Neptunom, a Merkur će prolaziti kroz vaše polje posla. Ovo će vam doneti povoljne mogućnosti za pokretanje novih poslovnih projekata ali ćete morati posebnu pažnju da obratite na organizaciju i dogovore.

Kvadrat Marsa sa Neptunom u aprilu činiće vas skloni donošenju naglih i pogrešnih odluka. Delovaćete nejasno drugima.

Tokom maja i juna ćete uspeti da ostvarite napredak u najvećem delu aktuelnih radnih zadataka. Jupiter će privremeno boraviti u znaku Riba od 12. maja do kraja jula.

Pročitajte i ovo: Sve o Velikoj konjunkciji JUPITERA i SATURNA u VODOLIJI 21. decembra 2020. godine

Svojim zalaganjem postavićete stabilne temelje za vaš napredak u karijeri ali ćete za unapređenje čekati do kraja godine.

Trigon Venere sa Jupiterom će vam u septembru doneti veliki uspeh i zaradu, posebno ako se bavite kreativnim oblastima, dizajnom, prosvetom, zabavom ili trgovinom uvoznom robom.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

U oktobru i novembru ćete poboljšati svoje radne veštine. Solarne eklipsa u Strelcu u decembru dovešće do teškoća u odnosima sa poslovnim partnerima i javnim poslovima. U oblasti usluga i u platnom prometu dešavaće vam se zastoji.

Nezaposleni Blizanci će tokom marta, aprila, juna, i septembra imati povoljne šanse da dobiju novo zaposlenje. Imaćete uspeha tamo gde se traži od vas da pokažete kreativnost, snalažljivost i lako rešavanje problema.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Ako ste u vezi, početak godine vam donosi sumnje i neočekivane nesuglasice zbog kvadrata Jupitera sa Uranom. Vaš partner će otkriti nešto što ste skrivali od njega. Uspećete da ga uverite da se ne radi o preljubi.

U februaru ćete pokazivati i pružati više osećanja i to će biti prijatno osveženje. Lunarna eklipsa u Strelcu u maju navešće vas da se emotivno povučete u sebe.

Sredina godine će vam doneti otvorene svađe i neslaganja zbog različitih potreba i želja. Nećete se složiti oko zajedničkih planova. Od septembra ćete uspostaviti željeni sklad u vezi zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Solarna eklipsa u decembru u vašem polju ljubavi i braka doneće vam ozbiljne teškoće, opet zbog skrivanja pravih osećanja i neiskrenosti.

Ako ste slobodni, početak godine doneće vam iznenadno poznanstvo sa osobom koja će vam naizgled ostaviti utisak idealnog partnera i odmah ćete se zaljubiti. Ubrzo ćete uvideti da emotivno uopšte niste jedno za drugo.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Najbolji period za ulazak u novu vezu imaćete od sredine maja do kraja jula, kada ćete upoznati osobu koja ima slične životne ciljeve kao i vi i koja će u vama probuditi optimizam i kreativnost.

Velike su šanse da potencijalnog partnera upoznate kroz poslovne aktivnosti.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Stariji Blizanci će sredinom februara upoznati osobu koja je drugačijeg porekla, koja dolazi iz inostranstva i sa kojom će započeti vezu na daljinu. Veza će napredovati i postaće ozbiljna početkom jeseni, kada ćete započeti zajednički život.

Početak 2021. godine donosi vam slab imunitet i sklonost upali grla i sinusa. Biće pojačana i vaša osetljivost na stres, što će prouzrokovati psihosomatske smetnje.

Od marta do juna bićete promenljivog zdravlja, a juli vam donosi disajne smetnje i variranje krvnog pritiska. Od avgusta do kraja novembra bićete dobrog zdravlja. U novembru su moguće upale.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Vaša ishrana treba da sadrži gradivne materije. Jedite krompir, kupus, paradajz, đumbir, šargarepu, peršun, cveklu i spanać.

Od voća jedite urme, banane, jabuke, grožđe i smokve. Svakodnevno jedite semenke bundeve, masline, jogurt i sok od limuna. Meso i ribu uzimajte umereno.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Izbegavajte brzu hranu i slatkiše. Unosite više tečnosti i mineralnu vodu.

Srećni brojevi: 3, 5, 16, 19, 24