Lepota primene biserne ogrlice na vašem partneru krije se u elementu iznenađenja.

Preporučuje se da uzmete 75 – 90 cm dugu nisku bisera, prečnika 8 – 10 mm, zbog njihove glatke površine, ujednačenog oblika i veličine. Izbegavajte starinske i slatkovodne bisere, zbog njihovog nepravilnog oblika, koji nije pogodan za glatko kretanje jer može i da grebe.

Pravi ili veštački, potrebno je da vaši biseri budu dobrog kvaliteta. Što su bolji biseri, bolji je i čulni doživljaj.

Manje kvalitetni biseri neće imati dovoljno čvrsto zrno pod sedefom da adekvatno upije vašu telesnu toplotu. U tom slučaju, bilo bi dobro da imate grejanje.

Znajte da ćete s biserima koristiti lubrikant, stoga, ako je niska deo porodičnog nakita pobrinite se da joj produžite vek tako što ćete je nanizati na najlon umesto na svilu na koju je verovatno nanizana. Svila je hidrofilna i upija vlagu, usled koje prirodni biseri mogu da počnu da trunu iznutra, a ne znamo kako biste to objasnili budućim naraštajima. Najlon je sintetičko vlakno i ne upija vodu.

Zamislite ovaj scenario – obukli ste se za večernji izlazak. Obavezno stavite nisku bisera. Za vreme večere, lagano dodirujte ogrlicu i igrate se s biserima. Po povratku kući, svlačite sve sa sebe sem bisera.

Korak 1: Počnite kako god želite, možda s ljubljenjem. Kad osetite da ste spremne, skinite ogrlicu s vrata i prevlačite njome preko partnerovog tela.

Korak 2: Lako navlažite njegov penis lubrikantom, a zatim ga polako ukrašavajte omotavajući ga biserima. Vodite računa da kopču ogrlice imate u svakom tenutku među prstima jer ne želite da ga ogrebete ili da mu odvratite pažnju. Ako ste je do maločas nosile oko vrata, biseri će biti lagano zagrejani.

Korak 3: Kad njegov penis počne da liči na kratku višerednu ogrlicu Princeze Dajane, počnite polako da ga gladite gore-dole pokretima Pletene korpe, gore-dole s okretom.

Korak 4: Zatim možete da odmotate ogrlicu s njegovog penisa i podvučete mu je pod testise, povlačeći je pri tom levo desno, slično pokretima koje pravite kad čistite zube koncem.

Korak 5: Kada završite, smotajte uže u osnovi njegovog penisa i sedite na njega.

Nema sumnje da će biseri dobiti novo mesto u vašim srcima.